Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ του Halloween kills

Δόθηκε από την Universal Pictures στην δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ της επερχόμενης ταινία τρόμου “Ηalloween kills” η οποία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 15 Οκτωβρίου 2021. Να σημειώσουμε ότι η ταινία έκανε πριν λίγες ημέρες την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Επιστροφή λοιπόν για την Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) στο κυνήγι του Michael Myers η οποία θα έχει στο πλευρό της αυτή τη φορά και ολόκληρη την πόλη.

halloween-kills-final-trailer

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: “ Λίγα λεπτά αφότου η Laurie Strode, η κόρη της Karen και η εγγονή της Allyson άφησαν το “τέρας” Michael Myers εγκλωβισμένο να καίγεται στο υπόγειο της Laurie, η οποία μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι τελικά σκότωσε τον βασανιστή της. Αλλά όταν ο Michael καταφέρνει να απελευθερωθεί από την παγίδα της Laurie, το τελετουργικό λουτρό αίματος ξαναρχίζει. Καθώς η Laurie πολεμά τον πόνο της και ετοιμάζεται να αμυνθεί εναντίον του, εμπνέει όλη την πόλη να ξεσηκωθεί ενάντια στον δολοφόνο αδερφό της. Οι γυναίκες της πόλης εντάσσονται σε μια ομάδα άλλων επιζώντων από τον πρώτο βιασμό του Myers, οι οποίοι αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν όχλο επαγρύπνησης που ξεκινά να κυνηγά τον Michael, μια για πάντα.”

Nick Manous

 

Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked