Kafro-Metal βιντεοκλίπ που αξίζουν λίγο περισσότερο την αγάπη μας!

Σήμερα παιδιά μου έχουμε μια μίνι ανθολογία από metal videos που τα βλέπεις και λες “αυτοί τι παίρνανε όταν σχεδιάζανε το concept;” Τονίζω από τώρα πως τα παρακάτω βιντεάκια έχουν μέσα όλα τα what the fuck

Για περασμένη βδομάδα έλεγα να το γράψω, τελικά το γράφω τριήμερο Αγ. Πνεύματος και νιώθω σούπερ ανχόλι. Σήμερα παιδιά μου έχουμε μια μίνι ανθολογία από metal videos που τα βλέπεις και λες “αυτοί τι παίρνανε όταν σχεδιάζανε το concept;” Τονίζω από τώρα πως τα παρακάτω βιντεάκια έχουν μέσα όλα τα what the fuck.


Anorimoi – Kama Sutra

Το “Πρώτο Ραντεβού” το ξέρουμε όλοι, γιατί όλοι έχουμε δολοφονήσει γυναίκες με τζατζίκι στην ανάσα μας. Γιατί όμως δεν μιλάνε τόσοι για το Kama Sutra; Το βίνΔεο μας δίνει έναν Tafoplakium να προσπαθεί να ανακαλύψει τα μυστικά του σεΚΣ και feature-άρει την γκλόριους κ@λοχαράδρα του (γκρικ υδραυλίκ style, bitches) και έναν τσίτσιδο Necropethameno σε φουλ nirvana mode (χωρίς την καραμπίνα βέβαια… too soon?).


Nekrogoblikon – No One Survives

Οι συγκεκριμένοι μόγγολοι έχουν μια μασκότ – καλικάντζαρο (νιε καλά διαβάσατε) ο οποίος στο συγκεκριμένο βιντεάκι προσπαθεί να πιάσει γκόμενα. Η τύπισσα είναι γ@μώ τις κοπέλες και φαίνεται να τον συμπαθεί, αλλά τελικά επιλέγει να δώσει πρώτα ευκαιρία στον χλεμπονιάρη κάγκουρα που επίσης την καμακώνει (Μ***ΠΑΝΟ BRAD, ΣΕ ΠΣΑΧΝΟΥΜΕ). Ο κλαπαρ***δας βέβαια τολμάει να τη χτυπήσει και εκεί το καλικαντζαράκι μας γίνεται ήρωας… μόνο που αυτό περιλαμβάνει κάτι σκηνικά λίγο σπλάτερ και η φάση γίνεται λίγο σα γλειφ***νι κατά τη διάρκεια των γνωστών σε κάθε γυναίκα σπαστικών ημερών του μήνα.


Belzebubs – Cathedrals of Mourning

Σιγά ρε μ@λ@κες μη δεν είχα αυτούς εδώ μέσα. Η γνωστή παρέα λοβοτομημένων επιστρέφει και αποφασίσε να γυρίσει τρου Φινλάνδιαν μπλακ μέτσολ σε μια χιονισμένη βουνοκορφή. Όλα καλά, μέχρι που ο Obesyx αποφασίζει να ρίξει το solo του στην παγωμένη άκρη ενός υψώματος. Ο χοντρός ΗΛΙΘΙΟΣ σπάει τον πάγο, κουτρουβαλάει στην πλαγιά και παραμαζεύει ότι υπάρχει στο δρόμο του στο χιονδρομικό κέντρο που γυρίζεται το βίντεο (trVe kVlt mood fookin’ destroyed). Βέβαια δημιουργεί black metal χιονόμπαλα, οπότε still win!


Mortal Torment – Necropitogyron

Ντόπιο προϊόν και πάλι, π@π@ρια! Μπρουταλίδι από τα λίγα, το μικρόφωνο είναι πιτόγυρο και το κομμάτι είναι 13 δευτερόλεπτα… όχι δεν είναι τυπογραφικό λάθος, ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Γ@ΜΩ και το έφτιαξαν απλά για να περάσει η ώρα!


The Black Satans – The Mutilation of Christ

Οι τυπάδες είναι ο ορισμός του βλακ μέταλ και είναι θεοί. Το συγκεκριμένο βιντεάκι σε ψαρώνει. Με την 1η ματιά όλα φαίνονται οκ: οι στίχοι είναι τόσο βλάσφημοι που μέχρι και ο Λούσιφερ φοράει σάλι και γυαλιά και αλλάζει όνομα σε “Γιαγιά Lucy”, το βίντεο είναι ασπρόμαυρο, η παραγωγή είναι σκ@τένια όπως σε κάθε trVe black metal κομμάτι… μετά όμως αρχίζεις και προσέχεις πραγματάκια. Επειδή δεν έχουν πλάνα από τα πόδια του ντράμερ, έχουν κοτσάρει πλάνα απ’ τις ποδάρες του Hellhammer απ’ το Serpentine Offering των Dimmu Borgir, ο frontman φοράει μια περίεργα εμφανή περούκα και άλλα τέτοια. Γενικά οι συγκεκριμένοι Φιλανδοί κάνουν κάφρικα και ηλίθια βιντεάκια, αλλά αυτό τα γ@μεί όλα και το στοιχείο που το κάνει πιο βλαμμένο είναι το εξής: όση ώρα η μπάντα βρίζει ότι Χριστό και Παναγία υπάρχει εκεί έξω, τα μέλη της έχουν ένα μόνιμο χαμόγελο και μια παιδική διάθεση, λες και έβαλες τα Ζουζούνια να υποδυθούν  τα Teletubbies. What… the… frost – bitten… shit?????

Μια και μπαίνω στην 3η βδομάδα χωρίς internet στο σπίτι, να ξέρετε τα νεύρα μου είναι πολύ φρατζίλ, οπότε κανονίστε: μην μου τις μπάλες τάραττε. Το τερατούργημα αυτό είναι αφιερωμένο στη Χρυσάρα μας, που μου έφτιαξε banner με τα πλοκάμια του Cthulhu να βαράνε κ@λοδάχτυλο. Λοβ για Μπος!

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis
Jimmy Tsolakis
Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Share post:

POPULAR

More like this
Related

“John Lennon: Murder Without a Trial” – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του John Lennon σε ντοκιμαντέρ

Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του...

Νέο live video από τους Rotting Christ για το “Elthe Kyrie”

Οι Rotting Christ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο live...

Ο Ozzy Osbourne φοβάται ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά σε σκηνή

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί...

Οι Metallica θα δώσουν για πρώτη φορά συναυλία στη Σαουδική Αραβία

Οι Metallica ανακοίνωσαν την τελευταία τους εμφάνιση για το...
Punked