Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Jared Leto συμμετείχε στο podcast του Variety «Awards Circuit» και ρωτήθηκε για το ρόλο του εμβληματικού κακού Joker στην ταινία «Suicide Squad» και την πιθανότητα να τον ξαναδούμε σ’ αυτόν το ρόλο.

Αν και ο χαρακτήρας δεν εμφανίστηκε στην ταινία «Birds of Prey» και θα απουσιάζει και από την επερχόμενη συνέχεια του «Suicide Squad», ο Leto ρωτήθηκε αν θα ενδιαφερόταν να υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Joker στην ταινία «Wonder Woman 3».

«Είναι δύσκολο να πεις όχι σε αυτόν τον χαρακτήρα», είπε ο ηθοποιός και frontman του συγκροτήματος Thirty Seconds to Mars. «Υπάρχουν πολύ λίγοι χαρακτήρες που ενσκαρκώνεις και δεν έχουν στην πραγματικότητα κανόνες. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Πέρασα πολύ καλά με αυτόν τον χαρακτήρα», συνέχισε.

https-hypebeast-com-image-2021-01-jared-leto-open-to-returning-joker-001 Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την επανεμφάνισή του ως Joker σε μία από τις επόμενες ταινίες της DC Films, ο Jared Leto θα συμμετάσχει στο νέο επεισόδιο της κινηματογραφικής σειράς «Justice League» του Ζακ Σνάιντερ, που θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2021.

Σύμφωνα με το κινηματογραφικό site imdb, πάντως, υπάρχουν στα σκαριά δύο κινηματογραφικά πρότζεκτ στα οποία ο Leto αναμένεται να ερμηνεύσει τον Joker, για τα οποία ωστόσο δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες…
Μοιρασθείτε το: