Ιούνιος του 1963: Οι The Rolling Stones κυκλοφορούν το ντεμπούτο single “Come On”

Το "Come On" είχε αρχικά γραφτεί και κυκλοφορήσει από τον Chuck Berry το 1961 και ενώ διασκευάστηκε αρκετές φορές, η πιο διάσημη εκδοχή του είναι αυτή των The Rolling Stones.

Date:

Στις 7 Ιουνίου του 1963 οι θρυλικοί The Rolling Stones άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στη μουσική ιστορία με την κυκλοφορία του single “Come On”. To εκκεντρικό συγκρότημα είχε έρθει για να μείνει, με το τραγούδι να μπαίνει στη δεκάδα των UK Charts, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Το “Come On” είχε αρχικά γραφτεί και κυκλοφορήσει από τον Chuck Berry το 1961 και ενώ διασκευάστηκε αρκετές φορές, η πιο διάσημη εκδοχή του είναι αυτή των The Rolling Stones.

Τον Ιούνιο του 2013 σε μια συναυλία στο Toronto ο Mick Jagger τραγούδησε το “Come On”, ενώ επεσήμανε στο κοινό ότι εκείνη τη νύχτα είχαν περάσει ακριβώς 50 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία. Οι Stones θεωρούνται το μεγαλύτερο rock n’roll συγκρότημα του πλανήτη, αν αναλογιστεί κανείς ότι σχηματίστηκαν το 1961 και παραμένουν ενεργοί και στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μέχρι τις μέρες μας.

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked