Η συμμορία των Skid Row επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από δεκαπέντε χρόνια

Οι Skid Row ενώνουν τις δυνάμεις τους με την earMUSIC για την κυκλοφορία του νέου τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο “The Gang’s All Here”

Date:

Οι Skid Row ενώνουν τις δυνάμεις τους με την earMUSIC για την κυκλοφορία του νέου τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο “The Gang’s All Here”.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου και θα είναι και ο πρώτος με το νέο τους τραγουδιστή Erik Grönwall (πρώην H.E.A.T), με παραγωγό τον Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Rush, Alice In Chains, Halestorm, Evanescence). Μάλιστα το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα το ομώνυμο single.

“Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι για το νέο μας δίσκο καθώς για την δημιουργία του δουλέψαμε πολύ σκληρά μαζί με τον παραγωγό μας Nick Raskulinecz. Η προσθήκη επίσης του Erik απογείωσε τα νέα τραγούδια. Πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ πετυχημένη για τους Skid Row”, δήλωσαν τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος Rachel Bolan και Snake Sabo.

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked