Η σειρά κόμικ “The Sandman” κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Η σειρά ακολουθεί τον Sandman τον άρχοντα των ονείρων, και την οικογένειά του αφού έχει δραπετεύσει από μια μακρόχρονη φυλάκιση. Προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και τον έλεγχο του Κόσμου των Ονείρων

Date:

Η εμβληματική σειρά κόμικ “The Sandman” κάνει το ντεμπούτο της στην οθόνη μετά από πολλές ακυρώσεις, προβλήματα μεταφοράς, αναβολές. Το Χόλιγουντ ξεκίνησε να προσαρμόσει το έργο του Neil Gaiman τη δεκαετία του 1990, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC.

“Προσπαθούσαν μια ιστορία 3.000 σελίδων να “χωρέσει” σε δύο ώρες κινηματογραφικής ταινίας», λέει ο συγγραφέας. “Και κανείς δεν το κατάφερε, γιατί δεν μπορούσε να γίνει”.

Ένας από τους πιο διάσημους συγγραφείς στον κόσμο ο Νιλ Γκέιμαν δήλωσε στο San Diego Comic-Con 2022, για την απόφαση του Netflix να διαθέσει αρκετά μεγάλο προυπολογισμό για να το μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό.

“Βρισκόμαστε σε αυτή τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης», λέει. «Και έχουμε την τεχνολογία για να το φτιάξουμε”.

Η σειρά ακολουθεί τον Sandman τον άρχοντα των ονείρων, και την οικογένειά του αφού έχει δραπετεύσει από μια μακρόχρονη φυλάκιση. Προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και τον έλεγχο του Κόσμου των Ονείρων.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked