Η παράσταση “Χαμένη Γενιά” είναι πραγματικά άχαστη

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, υπάρχει ένα comedy club στην Αθήνα στην οδό Κορυζή 4 στο οποίο ανεβαίνουν stand up κωμωδίες και λέγεται Λοσάντζελε. Χωρίς ς

Date:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, υπάρχει ένα comedy club στην Αθήνα στην οδό Κορυζή 4 στο οποίο ανεβαίνουν stand up κωμωδίες και λέγεται Λοσάντζελε. Χωρίς ς. Αλλά με καλά κοκτέιλ, ποπ κορν και πίτσα. Βρέθηκα εκεί για να παρακολουθήσω την παράσταση “Χαμένη Γενιά” του Δημήτρη Χριστοφορίδη, με opening act του Blink Mike ο οποίος πριν ανέβει στη σκηνή καταβρόχθιζε πίσω μου στο bar μια πίτσα μόνος του.

Μόνος του ανέβηκε και στη σκηνή και δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα από τα δυο. Είναι πολύ άνετος τύπος ο Blink Mike και σαφώς έχει γραμμένη στ αρχίδια του την κορεκτίλα στα αστεία του, έτσι άκουσα πολλά που άλλοι θα έκοβαν από το κείμενό τους αλλά θα τα έλεγαν στους φίλους τους. Μερικά μάλιστα από αυτά είναι τόσο κακά που αυτό τα κάνει τέλεια.

Στη συνέχεια έρχεται η σειρά του Δημήτρη Χριστοφορίδη τον οποίο είδα τρίτη φορά on stage και ναι γίνεται όλο και καλύτερος. Ήταν στο Αλκμήνη, μετά στο Χυτήριο, τώρα στο Λοσάντζελε, τι να πω εύχομαι και στο Μπρόντγουέι. Προσωπικά αγαπώ όχι μόνο τα αστεία του αλλά και τον τρόπο που τα λέει. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον Χριστοφορίδη να κάνει άλλη δουλειά, τουλάχιστον όχι με επιτυχία.

Δεν θα κάνω το παραμικρό spoiler σε περιεχόμενο, αν και όπως είπα και στον ίδιο, επειδή έμειναν ΜΟΝΟ 2 ακόμη παραστάσεις, ώρα να γράψει καινούρια κείμενα. He has one job after all. Θα περάσεις πολύ καλά στο Λοσάντζελε: είναι και το μέρος είναι και η παράσταση. Και δεν θα σε έπαιρνα στο λαιμό μου. Όχι Ιούνιο μήνα Σάββατο βράδυ. Κάποια άλλη ημερομηνία μπορεί. Αλλά τώρα εμπιστεύσου με.

‘Ελενα Φάκου

Έλενα Φάκου
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked