Η μουσική κολεκτίβα των The Ocean επιστρέφει στην Αθήνα

Στην μεγάλη επιστροφή των The Ocean Collective στην Αθήνα, θα βρίσκονται μαζί τους οι LLNN και οι δικοί μας Playgrounded.

Date:

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι Ocean βρίσκονται σε μία διαρκή κατάσταση εξέλιξης, κυκλοφορώντας αναγνωρισμένους δίσκους που έχουν χαιρετηθεί απ’το κοινό και με σκοπό να οδηγήσουν τη heavy μουσική όλο και μακρύτερα αλλά και βαθύτερα, αλλά και με ίσο σεβασμό προς το εγκεφαλικό και το πρωτόγονο.

Τον Σεπτέμβρη του 2020, στο μέσο πια της πανδημίας, η κολλεκτίβα με βάση το Βερολίνο κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Phanerozoic II, που ολοκλήρωνε και το Phanerozoic journey. Χωρίς καν τη δυνατότητα μιας περιοδείας για να προωθήσει το δίσκο, το Phanerozoic II βρέθηκε στο Top 10 των Γερμανικών charts, για πρώτη φορά στην ιστορία του σχήματος.

Μοιρασμένο σε δύο τμήματα, το Mesozoic και το Cenozoic, το Phanerozoic II παρουσιάζει τη λεπτομέρεια αλλά και το βάθος δύο εκ των πιο ισχυρών trademarks των Ocean. Ενώ εμβαθύνουν με επιμονή στις αξιοσημείωτες πραγματικότητες που διέπουν τις εναλλασσόμενες χρονικές παλίρροιες, ο Robin Staps και οι σύντροφοί του διαχρονικά ερωτοτροπούσαν μεταξύ των θεμάτων που επέλεγαν όπως και των εμπειριών που η μουσική τους προσπαθεί να δημιουργήσει.

Και το Phanerozoic II είναι ένας δίσκος στην πραγματικότητα για το χρόνο, με ιδιαίτερα καυστικούς και δεικτικούς υπαινιγμούς για τον σύγχρονο κόσμο, ενδεδυμένους στο πνευματικό πέπλο της νέας μουσικής.

Στην μεγάλη επιστροφή των The Ocean Collective στην Αθήνα, θα βρίσκονται μαζί τους οι LLNN και οι δικοί μας Playgrounded.

The Ocean live at Temple
w/ LLNN & Playgrounded
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20€ στην προπώληση
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/the-ocean-collective


W: http://thetemple.gr
FB: https://www.facebook.com/templeliveclub
IG: https://www.instagram.com/templeathens
T: +30 698 640 8118
E: info@thetemple.gr, jim@thetemple.gr

Share post:

LATEST

MUSTS

Black Midi – Hellfire ή καλύτερα “Moulin Rouge” με θόρυβο στην αφήγηση

Οι Black Midi, είναι από τις μπάντες της αγγλικής...

To “The Matrix” γίνεται μιούζικαλ από τον Danny Boyle

Ο Danny Boyle πρόκειται να σκηνοθετήσει μια χορευτική διασκευή...

Coolio: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο τραγουδιστής του θρυλικού “Gangsta’s Paradise”

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο Αμερικανός ράπερ Coolio,...
Punked