Η μουσικη δε χαρακτηριζει το status μας bros

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι: η trap είναι για τον μπέοντ@. Όταν κάποιος πάει να συγκρίνει metal με trap, πρέπει να έχει ξεκαθαρισμένο στο μυαλό του το τι πάει να συγκρίνει. Η metal είναι ένα Dobberman, τέρμα λυσσασμένο, που άμα βρεις το κουμπί του θα σταματήσει να γρυλίζει και θα σου γλύψει τα πόδια με στοργή και προδέρμ. Η trap είναι ένα σκιουράκι που εκδιώχθηκε από το μουσικό σχήμα Alvin & the Chipmunks, γιατί έκανε κ@λοδάχτυλα στο κοινό. Έκτοτε το σκιουράκι αυτό πουλάει μαγκιά όπου βρει και τρώει παραμορφωτικές φάπες σε σημείο να κάνει τον άνθρωπο-ελέφαντα να πει “Dude, fuck this, I’m out”.

imageΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ: Τις μέρες που μας πέρασαν είχαμε ένα “διπλό θανατικό” το οποίο για κάποιο λόγο εξελίχθηκε σε death match (pun always intended), με τις διάφορες πλευρές να πετάνε μανιφέστα τόσο άκυρα, που ένιωσα το IQ μου να πέφτει 20 μονάδες. Αρχικά όλοι εσείς που συγκρίνατε τη σημασία του θανάτου του Clip και του Παντελίδη με το θάνατο του Μίκη, πάρτε σειρά γιατί ανοίγω ινστιτούτο ατσούμπαλων περιτομών και δεν πρέπει να κάνετε παιδάκια.

rtetΟι άλλες προσωπικότητες ανήκουν στην δικιά μας μουσική συνομοταξία και είναι metalheads που πανηγύρισαν επειδή έχουμε “έναν τραπά λιγότερο”. Αλήθεια; Επειδή είναι τραπάς τράκαρε; Όχι επειδή πήγαινε να κάνει άλμα στο υπερδιάστημα; Ελάτε εδώ “τρου μέτσολ” αδέρφια μου, ελάτε εδώ . Η αγωγή ξεκινάει από το σπίτι και εγώ πιστεύω σε ταχύρρυθμα αποτελέσματα, οπότε…

sdfgΑ ωραία συνήλθατε. Τώρα μάθετε 3 μεγάλες αλήθειες για τους metalheads, ώστε να μη γίνεστε οι κάγκουρες του είδους μας.

ΟΥΑΝ: Οι metalheads δεν ακούμε μόνο metal. Ακούμε ΚΥΡΙΩΣ metal. Αν απορρίπτεις παθητικά τα υπόλοιπα μουσικά είδη, είσαι απλά μουσικά ανεγκέφαλος και ηλίθιος. Να σου θυμίσω ότι για να τρέξουμε στα ομιχλιασμένα σκανδιναβικά δάση (που όλοι το θέλουμε), η σωστή backround μουσική είναι folk-ιές. Έτσι νιώθουμε αληθινοί heathens!!

dfgdfgTOY: Δεν είναι κακό να κατεβάζεις τα παράθυρά σου στο αμάξι ενώ βαράς μεταλλιές. Δεν μπλαστάρω Cradle of Filth τα μεσημέρια ούτε για να γ@μήσω, ούτε για να προκαλέσω καρδιακό στα στριμμένα παππούδια στην παραδίπλα στάση λεωφορείου (αν και το τελευταίο θα είχε πλάκα). Το κάνω γιατί γουστάρω την μουσικάρα μας και γιατί έτσι καλύπτω την ηχορύπανση από τις μ@λ@κίες που πετάνε στη διαπασών κάποιοι wannabe Noise Marines (όχι για να τους κοντράρω, αλλά για να ακούω καλύτερα τη δική μου μουσική)! Ok, έτσι κάνουμε εμείς ηχορύπανση, αλλά δεν είναι η συνηθισμένη ηχορύπανση, ΧΑ! Εμείς είμεθα Noise Marines και είμαστε έτσι για την πάρτη μας και ΜΟΝΟ! Own that shit. OWN IT!!!

sdfs(TAKE MY) ΘΡΙ: Χεστήκαμε για τα μουσικά γούστα του καθενός. Οκ αυτό είναι ίσως προέκταση του πρώτου σκέλους, αλλά γκες γουάτ: ZBUTSAM! Το να βγαίνεις και να λες ότι γουστάρεις old school trashy Pop πουχού, δε σε κάνει λιγότερο τρου. Το ξέρω για παράδειγμα ότι πας σε σελίδες και κράζεις στα σχόλια τον Φοίβο επειδή γράφει mainstream ενώ είναι metalhead (άρα προδίδει το είδος), αλλά δε γ@μείς έτσι. Όταν ο Φοίβος μάθαινε μουσική εσύ ακόμη έκλαιγες γιατί ο Rob Halford είχε ανακοινώσει ότι είναι gay (και πάλι ήταν και είναι πιο άντρας από σένα). Ρε αρχιμ@λ@κ@, μπορώ να σου μαζέψω στο εύκολο έναν Manowar-άκια και έναν Black-ά και να σου χορέψουμε το “Barbie Girl” και το “Backstreet’s Back”. Θα φαινόμαστε σα συγκαμένες κολοκύθες με τρίχες (ειδικά εγώ ο καράφλας), αλλά και πάλι θα είμαστε πιο cool από τον μεθυσμένο-και-ταβλιασμένο-σε-ένα-παγκάκι κ@λο σου!!!

202767602-964594110958741-4476165011088520440-nΟΥΦ, ξέδωσα και σήμερις. Λοιπόν αδέρφια καταλάβατε; Τα μουσικά γούστα του καθενός δεν τον κάνουν ανώτερο από κανέναν άλλο. Είμεθα μεταλλάδες και είμαστε πάνω από τέτοιες μικρότητες. Τέλος εάν κάποιος πάει να πουλήσει μουσική ανωτερίλα σε εμάς, ξέρετε ποια είναι η υγιής αντίδραση.

ΜΠΟΟΟΣ, ΒΑΛΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ “O FORTUNA”, ΠΛΙΖ…

Τραγουδήστε μαζί μου: “ΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡ***ΔΙΑΑΑΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ… ΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡ***ΔΙΑΑΑΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ !!!!”

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis
Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked