H Μegan Fox και ο Machine Gun Kelly θα κάνουν έναν gothic γάμο

Τo πιο underground chic ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους πίστης μετά το coup de foudre που τους βρήκε στο πλατό της ταινίας “Midnight in the Switchgrass,” όπου πρωτοσυναντήθηκαν

Date:

Τo πιο underground chic ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους πίστης μετά το coup de foudre που τους βρήκε στο πλατό της ταινίας “Midnight in the Switchgrass,” όπου πρωτοσυναντήθηκαν. Από τότε έγιναν αχώριστοι, με τη Megan να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Brian Austin Green και να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι να παντρευτεί τον Machine Gun Kelly.

H Megan δήλωσε για εκείνον τον Ιούλιο του 2020 “Μπήκα στο δωμάτιο, τον κοίταξα στα μάτια και ήξερα αμέσως ότι ήταν κάτι παραπάνω από αδερφή ψυχή μου: ήταν η ίδια μου η ψυχή, η οποία είχε ανυψωθεί σε τέτοιο επίπεδο που μπορεί να διαχωριστεί και να υπάρχει ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικά σώματα. Μοιραζόμαστε την ίδια φλόγα. Του το είπα σχεδόν αμέσως γιατί το ένιωσα άμεσα και νομίζω πως την αμέσως επόμενη μέρα τον κάλεσα στο τροχόσπιτό μου για φαγητό και τον έβαλα στη διαδικασία να του εξηγήσω όλα αυτά τα θέματα περί αστρολογίας που πιστεύω”.

Διάβασε περισσότερα στο olafaq.gr

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked