H Μegan Fox και ο Machine Gun Kelly θα κάνουν έναν gothic γάμο

Τo πιο underground chic ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους πίστης μετά το coup de foudre που τους βρήκε στο πλατό της ταινίας “Midnight in the Switchgrass,” όπου πρωτοσυναντήθηκαν

Date:

Τo πιο underground chic ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους πίστης μετά το coup de foudre που τους βρήκε στο πλατό της ταινίας “Midnight in the Switchgrass,” όπου πρωτοσυναντήθηκαν. Από τότε έγιναν αχώριστοι, με τη Megan να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Brian Austin Green και να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι να παντρευτεί τον Machine Gun Kelly.

H Megan δήλωσε για εκείνον τον Ιούλιο του 2020 “Μπήκα στο δωμάτιο, τον κοίταξα στα μάτια και ήξερα αμέσως ότι ήταν κάτι παραπάνω από αδερφή ψυχή μου: ήταν η ίδια μου η ψυχή, η οποία είχε ανυψωθεί σε τέτοιο επίπεδο που μπορεί να διαχωριστεί και να υπάρχει ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικά σώματα. Μοιραζόμαστε την ίδια φλόγα. Του το είπα σχεδόν αμέσως γιατί το ένιωσα άμεσα και νομίζω πως την αμέσως επόμενη μέρα τον κάλεσα στο τροχόσπιτό μου για φαγητό και τον έβαλα στη διαδικασία να του εξηγήσω όλα αυτά τα θέματα περί αστρολογίας που πιστεύω”.

Διάβασε περισσότερα στο olafaq.gr

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Το καναδικό συγκρότημα The Haptics κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Second Best”

Με ενθουσιασμό, η νέα μουσική των The Haptics περιβάλλει...

Από τον Φασμπίντερ στον Σκορσέζε: Αφιέρωμα στον Μίκαελ Μπάλχαουζ από τις Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνει σε...

Edvard Munch: Ο ζωγράφος της “Κραυγής” παρουσιάζεται στην ταινία “Munch”

Ο Νορβηγός ζωγράφος και χαράκτης Edvard Munch (1863-1944) είναι...
Punked