Η κυκλοφορία του Zomer Project “In the End”, φέρνει το βάρος του stoner με progressive στοιχεία

Το Zomer Project είναι το νέο σόλο project του Βραζιλιάνου κιθαρίστα/τραγουδιστή του συγκροτήματος The Anmer, Pedro Zomer

Date:

Το Zomer Project είναι το νέο σόλο project του Βραζιλιάνου κιθαρίστα/τραγουδιστή του συγκροτήματος The Anmer, Pedro Zomer. Παραγωγή στο στούντιο Zomer Records του και κυκλοφορήσει από την Electric Funeral Records, το “In the End” είναι διαθέσιμο για ακρόαση σε όλες τις πλατφόρμες ροής. Το κομμάτι επικεντρώνεται σε ήχο Stoner Rock & Sludge, με ποικίλα στοιχεία και δυναμική προσέγγιση.

Το single φέρνει το βάρος του sludge/stoner, με progressive στοιχεία και το hard rock με πιο απαλά φωνητικά. Ένα κομμάτι γεμάτο πιασάρικα riff με μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων και υφών. Ο Zomer θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ του με τίτλο «Cursed Addiction», το οποίο καταγγέλλει τον εγωκεντρισμό στις πλούσιες τάξεις, τον σεξισμό, τον φασισμό, την LGBTQIA+, τη φοβία, τον συντηρητισμό στη σημερινή κοινωνία, την πλύση εγκεφάλου των φτωχών από τη θρησκεία και τον θάνατο των πιο εύθραυστων πολιτισμών (των ).

Η πρόθεση είναι να προσεγγίσουμε και να σπρώξουμε χειριστικούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν το κακό τους για να εξαπατήσουν τον πιο αδαή πληθυσμό.

“In the End”: https://onerpm.link/726615468023

Κωνσταντίνος Χαϊάουι
Κωνσταντίνος Χαϊάουι
I am disinclined to acquiesce to your request....

Share post:

LATEST

Pedro Almodóvar: Ο ασυμβίβαστος σκηνοθέτης γίνεται 73 ετών

Ο βραβευμένος με Οσκαρ, Pedro Almodóvar, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1949. Είναι γνήσιο τέκνο της λεγόμενης "κίνησης movida", που δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη, στα τέλη...

MUSTS

Oι αγαπημενοι μου χαρακτηρες στο “Rings of power”

Αρχικά σκεφτόμουν να μην τριγκάρω τους όσους φανς έχει...

Οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “Divisive”

Αγωνία τέλος καθώς οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της...

H Amazon ετοιμάζει σειρά “Blade Runner”

Η Amazon ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία "προκλητική" νέα σειρά...

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη φιλανθρωπική συναυλία “Helping Hands”

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να διοργανώσουν για...
Punked