Η Έλενα Τοπαλίδου στα Guest Picks του Cinobo

Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο

Date:

Το Cinobo δίνει μόνιμη λύση στο αιώνιο ερώτημα “Τι να δω απόψε;” με περιεχόμενο που φροντίζουν οι curators -οι άνθρωποι πίσω από το πρόγραμμα της πλατφόρμας, όπως πρωτότυπα αφιερώματα και συλλογές, φιλμογραφίες μεγάλων δημιουργών και σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων. Μαζί με αυτά, εγκαινίασε πρόσφατα την ενότητα Guest Picks, όπου σινεφίλ προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας, της μόδας, φτιάχνουν στην πλατφόρμα μια λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες και σε ένα βίντεο μιλούν γι’ αυτές.

Μετά τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Γιώργο Λέντζα, αυτό τον μήνα η χορεύτρια και ηθοποιός Έλενα Τοπαλίδου, που φέτος τιμήθηκε με βραβείο Ίρις από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για την ερμηνεία της στον ελληνικό θρίαμβο του καλοκαιριού, Μαγνητικά Πεδία, απαντά: Ποιες είναι οι 5 αγαπημένες της ταινίες στο Cinobo; Πόσο καλά τις θυμάται και τι σημαίνουν για εκείνη; Γιατί θα τις σύστηνε στους φίλους της και σε ποια θα ήθελε να παίξει η ίδια; Ιστορίες και σκέψεις πίσω από κάθε επιλογή, σε μία συζήτηση που περνά από τον κινηματογράφο στη μουσική, από τη μαγειρική στον χορό, και από τα σκυλάδικα στους Ινδιάνους.

Η 28λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας της Έλενας Τοπαλίδου και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι ταινίες της λίστας στριμάρουν στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” του cinobo.com που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.


Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο.

Σχετικά με το Cinobo

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε το 2020, έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο και όραμά του είναι να φέρει το “μεγάλο σινεμά, σε όλες τις οθόνες”, συγκεντρώνοντας προσεκτικά επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο. Σήμερα, το Cinobo δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου μέσω μιας εκτενούς επιμελημένης online ταινιοθήκης για όλες τις διαθέσεις. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από εφαρμογή σε Smart TV, smartphone και tablet και μέσω του cinobo.com σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες και έκτοτε με 7.99€/ μήνα, δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις, έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο, με δυνατότητα παρακολούθησης από 2 οθόνες ταυτόχρονα και δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης.


 Επισκεφτείτε το Cinobo στα:

www.cinobo.com | Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn | TikTok

 

Share post:

LATEST

MUSTS

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...

Μουσικό βίντεο από τους Lorna Shore για το νέο single “Pain Remains I: Dancing Like Flames”

Στις 14 Οκτωβρίου οι Lorna Shore θα κυκλοφορήσουν μέσω...
Punked