Η Dr Martens θα ανοίξει κατάστημα επιδιόρθωσης υποδημάτων

Η εταιρεία Dr Martens σχεδιάζει να ανοίξει ένα κατάστημα επισκευής υποδημάτων στη Βρετανία τον επόμενο μήνα στην προσπάθειά της, όχι μόνο να παρατείνει τη ζωή για τα διάσημα μποτάκια και μπότες, αλλά και να δημιουργήσει μια νέα ροή εσόδων.

Η εταιρεία κατασκευής δερμάτινων παπουτσιών, που είναι εγγεγραμμένη στο Λονδίνο, δοκιμάζει επί του παρόντος αυτή την υπηρεσία μεταξύ των υπαλλήλων της, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της Κένι Ουίλσον σε συνέντευξή του.

Το κατάστημα επισκευής παπουτσιών της Βρετανίας θα λειτουργήσει πιλοτικά με στόχο την επέκτασή του στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Παρότι η υπηρεσία αυτή θα πλήξει τις αγορές νέων ζευγαριών καθώς οι πελάτες θα επιλέγουν να επιδιορθώνουν τις παλιές μπότες τους αντί να αγοράζουν καινούργιες, ο Ουίλσον είπε ότι συνολικά η υπηρεσία αυτή θα αποδειχτεί χρήσιμη.

“Κινδυνεύει να πλήξει μεσοπρόθεσμα τις επιχειρήσεις μας; Ναι, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, επομένως νομίζουμε ότι θα ενισχύσει την αφοσίωση των πελατών και αυτό είναι το σωστό. Κάθε εβδομάδα λαμβάνω γράμματα από ανθρώπους που ρωτάνε ‘μπορώ να επιδιορθώσω τα Dr Martens μου;’ “, τόνισε.

Η Dr Martens συνεργάζεται με την εταιρεία Boot Repair Company στην πόλη Λιντς της βόρειας Αγγλίας για τον τομέα των επιδιορθώσεων υποδημάτων.

Αν κάποιος θέλει να αντικαταστήσει τις φθαρμένες σόλες των παπουτσιών του–μια διαδικασία που απαιτεί την αποσυναρμολόγηση όλης της μπότας–θα πληρώσει περίπου 94 ευρώ, επισημαίνει ο Ουίλσον, ενώ άλλου είδους επιδιορθώσεις πιθανόν να είναι φθηνότερες. Από την άλλη, ένα καινούργιο ζευγάρι Dr Martens 1460 κοστίζει περίπου 197 ευρώ.

Previous Story

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς “Mayans M.C.” κάνει πρεμιέρα στις 18/9 στο FX

Next Story

Πρεμιέρα της ταινίας “The Wonderful Story of Henry Sugar” με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop