Η δεύτερη σεζόν του “Russian Doll” επιστρέφει δυναμικά στο Netflix

O ξεχωριστός και αλλόκοτος κόσμος της “Russian Doll”, Natasha Lyonne, επιστρέφει έπειτα από μεγάλη αναμονή στο Netflix

Date:

O ξεχωριστός και αλλόκοτος κόσμος της “Russian Doll”Natasha Lyonne, επιστρέφει έπειτα από μεγάλη αναμονή στο Netflix. Η δεύτερη σεζόν πρόκειται να είναι διαθέσιμη στις 20 Απριλίου και αν κρίνουμε από την επιτυχία της πρώτης, δε περιμένουμε τίποτα λιγότερο.

Η πρώτη σεζόν του “Russian Doll” προβλήθηκε αρχικά τον Φεβρουάριο του 2019, με μια ιστορία που θύμιζε έντονα την “ημέρα της Μαρμότας”, όταν η Nadia έπεσε σε ένα ανεξήγητο σύμπλεγμα όπου ζούσε ξανά και ξανά τα γεγονότα της ίδιας ημέρας τα οποία συνήθως κατέληγαν… καταστροφικά.

Για αρχή έχουμε το επίσημο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν και αναμένουμε να δούμε το πρόκειται να συμβεί σε αυτή την κουλή ιστορία. Ταξίδια στο χρόνο, περιπέτειες και ότι άλλο προκύψει. Eξάλλου όπως αναφέρεται και στο τρέιλερ υπάρχουν “πράγματα στη ζωή που δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς”…

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked