Αυτό που είχαμε αρχίσει αρκετοί να ανιλαμβανόμαστε τον τελευταίο καιρό, καθώς η διοργανώτρια εταιρεία του Rockwave Festival τους τελευταίους μήνες τηρούσε σιγή ασυρμάτου σχετικά με τη διεξαγωγή του φεστιβάλ το καλοκαίρι, επιβεβαιώθηκε και επίσημα.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια και συνιδιοκτήτ​ρια​ (μαζί με τον Νίκο Λώρη) της DiDi Music από την ίδρυσή της, ​Νανά Τράντου, που ήταν εξαρχής υπεύθυνη για το booking όλων των καλλιτεχνών για λογαριασμό της εταιρείας αποχωρεί από τη Didi Music και ανοίγει ένα νέο μουσικό κεφάλαιο στα συναυλία δρώμενα της χώρας με τη High Priority Promotions και το νέο της φεστιβάλ, AthensRocks.

Μαζί με τη Νανά Τράντου βρίσκεται ο στενός της συνεργάτη και επί πολλά έτη διευθυντής παραγωγής της DiDi Music, Κώστας Θελούρας και σύσσωμη η ομάδα που δούλευε στη DiDi Music, με την υποστήριξη του Jake Berry ως ειδικού συμβούλου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί τον προηγούμενη καιρό, το AthensRocks που πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, φέρνει στη χώρα μας τους Slayer ​​στην τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία, ενώ η νέα ομάδα φέρνει επίσης στην Ελλάδα τους Dropkick Murphys, τους Bullet for my Valentine και έπεται και συνέχεια.