Και τη λέξη αυτή μάλλον την Googlαρες κι εσύ. Γράφει η ‘Ελενα Φάκου.

Η Google, ακόμα μια χρονιά έβγαλε στη δημοσιότητα τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις που έκαναν οι χρήστες για την χρονιά που φθάνει στο τέλος της – και μάλλον επιθυμούμε όλοι να φύγει και να πάρει μαζί της όλα τα κακά τα οποία συνέβησαν σε παγκόσμιο επίπεδο. Φέτος λοιπόν, ο κολοσσός που ξέρει όλες τις υπάρχουσες απαντήσεις , δημοσίευσε το ετήσιο βίντεό της που έχει διάρκεια τρία λεπτά και συνοψίζει τα σημαντικότερα γεγονότα τη χρονιάς που σημάδεψε  ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η λέξη αυτή λοιπόν είναι το ‘γιατί’ (why) και αποδεικνύει πως ο κόσμος έψαχνε τους λόγους που συνέβησαν όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα μέσα στο πολύπαθο 2020. Από την οθόνη μας θα περάσουν προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή φέτος όπως ο Kobe Bryant και η Ruth Bader Ginsburg, αλλά επίσης σημαντικά γεγονότα και καταστροφές όπως οι φωτιές στην Αυστραλία, το κίνημα Black lives matter και η πανδημία του κορωνοϊού καθώς και η ελπίδα με το εμβόλιο. Συμπερασματικά, η Google καταλήγει ότι όλα αυτά ξύπνησαν μέσα μας την ανθρωπιά, την ενσυναίσθηση και την ελπίδα περνώντας το αισιόδοξο μήνυμα πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο μέλλον.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramwww.instagram.com/elenafakou_swkianou

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΧριστουγεννιάτικα σετ δώρων που θα κάνουν μια Beauty Addict να αμαρτήσει
Next articleΤι πρέπει να γνωρίζετε για τα απολυμαντικά χεριών
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.