Η Grimes επιστρέφει με το επίσημο βιντεοκλίπ για το κομμάτι “New Gods”… 2 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία!

Η Grimes είναι η απόλυτη θεά του Youtube, για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Αρχικά καταφέρνει να διαρρέει κατά λάθος ή και σκόπιμα τα βιντεοκλίπ της πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους, ενώ είναι άπειρες οι αξιομνημόνευτες στιγμές από συνεντεύξεις της, όπου το "oversharing" δίνει και παίρνει, με το awkwardness να βαράει κόκκινο.

Date:

Η Grimes είναι η απόλυτη θεά του Youtube, για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Αρχικά καταφέρνει να διαρρέει κατά λάθος ή και σκόπιμα τα βιντεοκλίπ της πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους, ενώ είναι άπειρες οι αξιομνημόνευτες στιγμές από συνεντεύξεις της, όπου το “oversharing” δίνει και παίρνει, με το awkwardness να βαράει κόκκινο.

Το “New Gods” κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, στο πέμπτο άλμπουμ της Grimes με τίτλο “Miss Anthropocene” και 2 χρόνια μετά βρήκε επιτέλους το κόνσεπτ που θα μπορούσε να το συνοδεύσει, ίσως γιατί στην παρούσα φάση μπορεί να σημαίνει πολλά περισσότερα για εκείνη.

Το φουτουριστικό και απόκοσμο σκηνικό του “New Gods” σε καλεί λοιπόν να μπείς στην “διαστημική” αισθητική του. Θα αρνηθείς;

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

The Smile: A Light for Attracting Attention – Τα όνειρα του Thom Yorke γίνονται δικά μας

Στην θεματική της τραγουδοποιίας του Thom Yorke, το χαμόγελο....

Οι Chores σε μια ωδή για τον έρωτα

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης αποτελεί μια εμβληματική μορφή της Ελληνικής...

To ντοκιμαντέρ “Sophia The Robot” έκανε την εμφάνιση του στο Tribeca Film Festival

Πρεμιέρα έκανε το επιστημονικό ντοκιμαντέρ "Sophia The Robot" στο...

“George Michael Freedom Uncut”: Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον George Michael

Παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 22 Ιουνίου κάνει το...
Punked