Οι Gloria και Emilio Estefan έγιναν graffiti στο Miami

Το ισχυρό ζευγάρι της κουβανέζικης μουσικής Gloria και Emilio Estefan τιμήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με ένα νέο graffiti στο Miami

Date:

Το ισχυρό ζευγάρι της κουβανέζικης μουσικής Gloria και Emilio Estefan τιμήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με ένα νέο graffiti στο Miami.

«Gracias Miami!!!! Καταπληκτική Τοιχογραφία!!!» ήταν το σχόλιο της Gloria Estefan σε βίντεο στο Instagram που δείχνει τη δημιουργία του τεράστιου έργου τέχνης στη γειτονιά της Μικρής Αβάνας.

Η τοιχογραφία δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη του Μαϊάμι «Disem 305» και οργανώθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό KCULL Life Foundation.

Στις δράσεις του οργανισμού εντάσσονται ο εξωραϊσμός της περιοχής Calle Ocho στη Μικρή Αβάνα, στο Μαϊάμι και ο εορτασμός της κουβανοαμερικανικής κουλτούρας που έχει αναπτυχθεί και εκεί.

Το γκράφιτι δημιουργήθηκε στον τοίχο του La Casa del los Trucos, διάσημου καταστήματος με κοστούμια, οι ιδιοκτήτες του οποίου έχουν μακροχρόνια σχέση με το διάσημο μουσικό ζευγάρι.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked