Οι Ghost ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Impera”

Date:

Οι Ghost επανέρχονται με το πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ τους “Impera”. Το συγκρότημα ανακοίνωσε τη νέα του επιστροφή σχεδόν 2 χρόνια μετά την αποκάλυψη του νέου τους τραγουδιστή Papa Emeritus IV, ο οποίος αναμένεται να δώσει ένα νέο vibe στο συγκρότημα.

Το νέο άλμπουμ θα συμπεριλαμβάνει 12 κομμάτια ανάμεσα τους και το τελευταίο τους siingle “Hunter’s Moon” και το  “Call Me Little Sunshine” για το οποίο το συγκρότημα κυκλοφόρησε και ένα animated μουσικό βίντεο.

Το “Impera” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου.

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked