Η Hard Rock International ξεκινά τον ετήσιο εορτασμό της ζωής και της μουσικής του θρύλου του πενταγράμμου Freddie Mercury φιλοξενώντας μοναδικές δράσεις με τίτλο “Freddie for a Week”από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου – την ημέρα των γενεθλίων του Freddie Mercury – ως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Προς τιμή του εμβληματικού τραγουδιστή, το Hard Rock Cafe Athens θα ροκάρει με θεματικά μουσικά eventsαφιερωμένα στον καλλιτέχνη, με τη διάθεση ενός μοναδικού limited-edition milkshake και με μοναδικά αναμνηστικά είδη, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται για την ενίσχυση του Ιδρύματος «The Mercury Phoenix Trust», ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που δημιουργήθηκε στη μνήμη του Freddie Mercury από τα μέλη του συγκροτήματός Queen, Brian May και Roger Taylor, μαζί με το manager τους, Jim Beach, για να υποστηρίξουν τον παγκόσμιο αγώνα κατά του HIV/AIDS.

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος που θα βρεθούν στο Hard Rock Cafe Athens για να γιορτάσουν το “Freddie for a Week” μπορούν να δοκιμάσουν το Freddie’s Mustache Milkshake, που συνδυάζει το bourbon και το μαύρο ρούμι με παγωτό βανίλια και sauce μαύρης σοκολάτας, με γαρνίρισμα από σαντιγί λευκής σοκολάτας και ένα μοναδικό brownie σοκολάτας σε σχήμα μουστακιού.

Επιπλέον, το Hard Rock Cafe Athens θα φιλοξενήσει 2 ξεχωριστά μουσικά events:

QUEEN live Tribute, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., μια μοναδική βραδιά – αφιέρωμα στις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen από το συγκρότημα TheJukeboxHeroes, καθώς και Queen Tribute Karaoke “We are the Champions” night, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., μια βραδιά όπου όλοι οι fans και φίλοι του HRC μπορούν να νοιώσουν και οι ίδιοι champions, τραγουδώντας karaoke με τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Freddie και των Queen!

Παράλληλα τρέχει online διαγωνισμός στα Social Media του Hard Rock Cafe Athens, όπου οι fans καλούνται να «αντιγράψουν» το μοναδικό στυλ του τραγουδιστή, αναπαράγοντας κάποιο από τα πιο iconic looks του και κάνοντας tag το Hard Rock Cafe Athens για να μπουν σε κλήρωση με πλούσια δώρα!

Επισκεφθείτε το https://www.hardrockcafe.com/location/athens/el/ για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα activations του εορτασμού “Freddie for a Week”. https://shop.hardrock.com. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το Hard Rock Cafe, επισκεφθείτε το  www.hardrockcafe.com/.

#AreYouReadyToFreddie #HardRockCafe #FreddieForAWeek

Μοιρασθείτε το: