Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν ακύρωση της περιοδείας τους

Το συγκρότημα σχεδίαζε να περιοδεύσει στη Νότια Αμερική και ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε Φεστιβάλ στην Κολομβία την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Hawkins παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Ο ντράμερ πέθανε αμέσως μετά.

Date:

Μετά τον θάνατο του ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, το συγκρότημα αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε το Variety οι Foo Fighters με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουν την ακύρωση όλων των επερχόμενων συναυλιών της περιοδείας λόγω της συγκλονιστικής απώλειας του “αδελφού μας Taylor Hawkins“, όπως αναφέρουν. “Λυπούμαστε και συμμεριζόμαστε την απογοήτευση που δεν θα ιδωθούμε όπως είχε προγραμματιστεί. Αντίθετα, ας αφιερώσουμε αυτόν τον χρόνο για να θρηνήσουμε, να θεραπευθούμε, να πάρουμε κοντά τους αγαπημένους μας και να εκτιμήσουμε όλη τη μουσική και τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί” σημειώνεται.

Το συγκρότημα σχεδίαζε να περιοδεύσει στη Νότια Αμερική και ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε Φεστιβάλ στην Κολομβία την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Hawkins παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Ο ντράμερ πέθανε αμέσως μετά.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη αιτία θανάτου, οι τοπικές ιατρικές αρχές εντόπισαν πολλές ουσίες στον οργανισμό του που μπορεί να οδήγησαν σε διόγκωση της καρδιάς.

Για το 2022 οι Foo Fighters είχαν προγραμματίσει περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη. Ήταν επίσης προγραμματισμένο να εμφανιστούν στην τελετή απονομής των Grammy, αλλά ακύρωσαν τη συμμετοχή λόγω του θανάτου του Hawkins.

Ο Taylor Hawkins εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1997 αφού ήταν για δύο χρόνια ντράμερ της Αλάνις Μορισέτ.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked