Το Spotify δημιούργησε μια σειρά από χαλιά για να τιμήσει το νέο άλμπουμ των Florence + The Machine, “Dance Fever”

‘Εχουμε λοιπόν και επίσημα την πρώτη συλλογή από τα χαλιά του “Billboard” όπως ονομάστηκαν.  Τα 3 χαλιά θα βρίσκονται στην έκθεση μέχρι τις 20 Μαϊου, και όταν κάποιος πλησιάσει κοντά τους θα μπορεί να σκανάρει μέσω ενός κωδικού QR το νέο άλμπουμ των Florence + The Machine, και να ισχυρίστεί πανηγυρικά: “Ναι γειά σας, εμείς για τα χαλιά ήρθαμε”

Date:

Tο “Dance Fever” είναι προ των πυλών και το Spotify αποφάσισε να τιμήσει το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος στην Dulwich Picture Gallery του Λονδίνου.

Μετά από 4 χρόνια σιωπής οι Florence + The Machine, επιστρέφουν με το Dance Fever το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ μας έχουν ήδη δώσει μια πρώτη γεύση από τις κυκλοφορίες των singles “King” και “Free”. Και ενώ η ονομασία του άλμπουμ μπορεί να παραπέμπει σε ρυθμούς της Disco, δεν έχει καμία απολύτως σχέση, καθώς τα περισσότερα κομμάτια έχουν σαν έμπνευση  την Choreomania, το φαινόμενο που παρουσιάστηκε το 14ο αιώνα, και έκανε τον κόσμο να χορεύει έξαλλα σε μια μανιακή κατάσταση.

‘Εχουμε λοιπόν και επίσημα την πρώτη συλλογή από τα χαλιά του “Billboard” όπως ονομάστηκαν.  Τα 3 χαλιά θα βρίσκονται στην έκθεση μέχρι τις 20 Μαϊου, και όταν κάποιος πλησιάσει κοντά τους θα μπορεί να σκανάρει μέσω ενός κωδικού QR το νέο άλμπουμ των Florence + The Machine, και να ισχυρίστεί πανηγυρικά: “Ναι γειά σας, εμείς για τα χαλιά ήρθαμε”.

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked