Εστίαση: Τώρα τι γίνεται, βγαίνω ή μένω;

Η αλήθεια είναι πως νιώθουμε οι περισσότεροι σαν τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο στο “Για ποιον χτυπάει η κουδούνα;” που θέλουμε να βγούμε για έναν καφέ, για ένα ποτό, για μια σουμάδα. Και μάλλον κάπως έτσι νιώθει και σύσσωμη η εστίαση.

Εμβολιασμένοι μέσα…ανεμβολίαστοι έξω. Βγήκαν οι χριστιανοταλιμπάν για συλλαλητήρια εν μέσω πανδημίας, διαβάζουμε και την κάθε αποψάρα των Dr. Facebook-άδων, κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε πολλοί από μας, βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε και με το θέμα, έχουμε μαλώσει και με φίλους και γνωστούς για τα 5g που δυστυχώς όσοι εμβολιαστήκαμε πλήρως δεν έχουμε στα κινητά μας… η ζωή προχωρά και είμαστε τα μέσα Ιούλη. Το που να σφίξουν οι ζέστες…δεν μας πιάνει δυστυχώς.

Είμαι υπέρμαχος του εμβολίου. Δεν έχει φοβάμαι, έχω αμφιβολίες, δεν ξέρω τι εμβόλιο είναι αυτό και άλλα τέτοια κουλά. Είναι η ώρα να εμπιστευτείς την επιστήμη όπως καλά κάνεις τόσα χρόνια και τελειώνει η συζήτηση ΕΔΩ. Η εστίαση είναι εκείνη που πληρώνει τα πολλά σπασμένα. Επιχειρηματίες και μιλάω για εκείνους που ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους σωστά, οι υπόλοιποι δεν με αφορούν καν, πρέπει να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες και να ασχολούνται με τον κάθε ψεκασμένο που για μια μπύρα τους κάνουν την ζωή στην κυριολεξία ποδήλατο για το πόσο ρατσιστικός είναι ο διαχωρισμός. Φιλαράκι, η πουτάνα η ζωή είναι άδικη και το air cool θα το χαρείς μόνο εάν έχεις εμβολιαστεί. End of story.

Διάβασε περισσότερα στο Brooklyne.gr

Share this post

MORE

Νέο μουσικό βίντεο από τους Mayhem για το τραγούδι τους “Black Glass Communion”

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, οι θρυλικοί Νορβηγοί Black Metallers Mayhem κυκλοφόρησαν το...

Διαθέσιμο το δεύτερο επίσημο trailer για την ταινία Venom: Let There Be Carnage

H Sony Pictures έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer της επερχόμενης ταινίας Venom: Let...

Γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να είναι ταυτόχρονα ελκυστικές και τρομακτικές

Οι περισσότεροι έχει τύχει, κάποια χρονική περίοδο στην ζωή τους, να περάσουν καλοκαιρινές διακοπές που...

MUSTS

Punked