Επιστροφή μετά από τρείς δεκαετίες για τους Thrashers Vio-lence

Date:

Οι γερόλυκοι Thrash Metallers Vio-lence ανακοίνωσαν πως στις 4 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν, μέσω της Metal Blade Records, το νέο τους EP με τίτλο “Let The World Burn”. Να σημειώσουμε πως οι Αμερικάνοι επιστρέφουν με νέα μουσική μετά από σχεδόν τρείς δεκαετίες. Επίσης, το συγκρότημα έδωσε και ένα lyric βίντεο για το νέο τους τραγούδι “Flesh From Bone”.

Ο Sean Killian, τραγουδιστής της μπάντας, δήλωσε: “ Το “Flesh From Bone” αποτυπώνει την πραγματική φρίκη που βίωσε ο άνθρωπος στις σκοτεινές περιόδους της ιστορίας. Νόμοι και κανόνες από ανθρώπους όπως ο Βλάντ o παλουκωτής δεν ήταν για να σπάνε. Για 34 χρόνια το άλμπουμ μας “Eternal Nightmare”, δημιουργούσε αναμνήσεις σε όλους τους οπαδούς μας, τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις. Είμαι πολύ περήφανος για τη νέα μας μουσική και τυχερός που δουλεύω με φοβερά άτομα.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked