Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το νέο τους τραγούδι “In Extremis”, το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο "Digital Noise Alliance"

Date:

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το νέο τους τραγούδι “In Extremis”, το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο “Digital Noise Alliance”. H ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου έχει οριστεί για τις 7 Οκτωβρίου.

Αναφορικά με το νέο τραγούδι οι Queensrÿche δήλωσαν τα εξής: “Το τραγούδι αφορά το να είσαι περικυκλωμένος από τους αγαπημένους καθώς πεθαίνεις. Το να τους αφήνεις την αίσθηση ότι τους ακούς και τους αντιλαμβάνεσαι ακόμα και όταν έχεις χάσει τις αισθήσεις σου.”

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked