Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Metallica για το single “Too Far Gone?”

Καθώς οι Metallica συνεχίζουν την περιοδεία τους για το φετινό νέο τους άλμπουμ “72 Seasons”, παραμένουν πιστοί στην παράδοση των τελευταίων μηνών, κατά την οποία κυκλοφορούν επίσημα live βίντεο.

Το μουσικό βίντεο αφορά το single “Too Far Gone?” και αυτή την φορά οι Metallica στις live σκηνές ενσωματώνουν και σκηνές με την συμμετοχή του επαγγελματία skater Felipe Nunes. Την δημιουργία του μουσικού βίντεο επιμελήθηκε ο Coan “Buddy” Nichols (“The Original Skateboarder”“The Body Corporate”“Deathbowl To Downtown”“Love Letters To Skateboarding”).

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Οι Baroness κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Anodyne”

Next Story

“Butcher’s Crossing” – O Nicolas Cage πρωταγωνιστεί στο νέο γουέστερν

Latest from Blog

Punked
Go toTop