Επίσημα live βίντεο από τους Metallica για τα τραγούδια τους “Metal Militia” και “Harvester Of Sorrow”

Τα δύο βίντεο έχουν μαγνητοσκοπηθεί ζωντανά με επαγγελματικές κάμερες στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο φεστιβάλ Pinkpop 2022, στο οποίο εμφανίστηκαν οι Metallica στις 17 Ιουνίου

Καθώς οι Metallica σαρώνουν αυτή την περίοδο την Ευρώπη, εκτός από την χώρας μας, με τις ζωντανές τους εμφανίσεις είπαν να μας κάνουν να ζηλέψουμε λίγο και έδωσαν στην δημοσιότητα δύο επίσημα βίντεο για τα κλασσικά τους τραγούδια “Metal Militia” και “Harvester Of Sorrow”.

Τα δύο βίντεο έχουν μαγνητοσκοπηθεί ζωντανά με επαγγελματικές κάμερες στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο φεστιβάλ Pinkpop 2022, στο οποίο εμφανίστηκαν οι Metallica στις 17 Ιουνίου.

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked