Επίσημο live βίντεο από τους Iron Maiden για το τραγούδι “Stratego”

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πιο πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας "Senjutsu", το οποίο κυκλοφόρησε το 2021, και είναι αφιερωμένο στου οπαδούς του συγκροτήματος

Date:

Οι Iron Maiden έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο live βίντεο αναφορικά με το τραγούδι τους “Stratego”. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πιο πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας “Senjutsu”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021, και είναι αφιερωμένο στου οπαδούς του συγκροτήματος.

Σε σχετικό μήνυμα τους οι Iron Maiden ανέφεραν:” Καθώς η περιοδεία στην Βόρεια Αμερική και στον Καναδά βρίσκεται στην κορύφωση της σας προσφέρουμε το live βίντεο για το τραγούδι “Stratego”. Θα βρισκόμαστε σε περιοδεία μέχρι το τέλος Οκτωβρίου γι’ αυτό πάρτε τα εισητήρια σας.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked