Ένα νέο μουσικό βίντεο κυκλοφόρησαν οι British Lion του Steve Harris

Καθώς ο Steve Harris, αρχηγός των Iron Maiden, απολαμβάνει την επιτυχία του πρόσφατου άλμπουμ του θηρίου αποφασίζει να δώσει στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο από τους British Lion. Η μπάντα αποτελεί το project του Harris και το  κυκλοφόρησαν τον δίσκο “The Burning”. Μέσα από το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι και το τραγούδι “Bible Black” για το οποίο κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο.

Ο Steve Harris δήλωσε: “ To να παίζεις συναυλίες σε μικρούς χώρους και να είσαι κοντά με το κοινό είναι κάτι ιδιαίτερο. Μου αρέσει να παίζω και σε αρένες φυσικά. Απολαμβάνω και τα δύο και είμαι πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να παίζω σε όλους τους χώρους. Υπάρχει ένα μικρό κλαμπ στο Άμστερνταμ, το Milky Way, στο οποίο έπαιξα με τους British Lion αλλά δεν κατάφερα να παίξω με τους Iron Maiden. Αποτελεί μία προσωπική πρόκληση το ότι θα παίξω τώρα σε χώρους που δεν έπαιξα με τους Maiden.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked