Δωράκια για τα Χριστουγεννάκια!

Γιορτές έρχονται, η θερμοκρασία πέφτει και το νήπιο σου γράφει γράμμα στο φανταστικό του φίλο με την κοιλιά και το μούσι (ΟΧΙΕΜΕΝΑΡΕΓΙΔΙ).

Μη φοβου! Η Τζιμού είναι αυτού (Τζιμού = αργκό συντόμευση του Jimmy και της τσιμούχας)! Θα σας ταΐσω σήμερα λιεπόν δωράκια που μπορείτε να κάνετε στα παιδάκια σας για να τα εκπαιδεύσετε και να μάθουν επιτέλους πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!

Μουσική

Σε αυτό το μέτωπο σφήνωσε κάτω από το δεντράκι ένα βινύλιο με εκπαιδευτικά σχήματα όπως… βασικά κλασσικούς (Metallica, Megadeth, Slayer, King Diamond κ.λπ.) και ότι black & death metal έχεις καταφέρει να βρεις. Αν η μ@νοπαραγωγή σου δεν καταλήξει σαν το πιτσιρίκι στην εικόνα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ! ΖΗΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ, ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΑ, ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΙΣ! ΛΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑ!! Bonus πόντοι, αν το μικρό είναι νήπιο και του βάλεις Infant Anhilator, Dying Fetus ή Aborted.

Βιβλία

Όπως είπε κάποτε ο επουράνιος Τζίμης (Πανούσης) το βιβλίο είναι μια επαναστατική εφεύρεση που ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ το τάμπλετ. Στο τάμπλετ αρχικά το τέκνο σου δε θα μπορεί να διαβάσει ποτέ τρυφερές ιστοριούλες όπου στη διαβόητη καλύβα του ο Μπαρμπα-Θωμάς σοδομίζει το σκοροφαγωμένο κουφάρι της μάνας του Bambi, ενώ ο Scar (Lion King) περιβάλλεται από βλάκες και ο Άδης τρώει ληγμένο μουσακά. Εδώ όμως… ε; ΕΕΕΕ;;;;

Παιχνίδια

Άλλο ένα εκπαιδευτικό μέσον για να μάθει το παιδάκι σου να κοινωνικοποιείται και να γαμ… εεεε… ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ την παιδική του ΠΣυχούλα με παιχνιδάκια από τα σκοτεινά σεξομπουντρούμια της Fischer Price όπως “Η πρώτη μου γκιλοτίνα”, “Φτιαξ’ το μόνος σου: Το κρεβάτι του Προκρούστη” ή “Καλλιεργώ μουστάκι – φερετζέ του π@στη”.

Κατοικίδια

Εδώ δε θέλει και πολύ μυαλό. Αν το παιδάκι σου δείχνει σημάδια ότι έχει αγάπη να δώσει, κάνε μια χάρη στον κόσμο. Υιοθέτησε ένα ζωάκι. Φαντάσου το: είσαι βόλτα στην παιδική χαρά, το μικράκι σου είναι θλιμένο γιατί τα άλλα παιδάκια δεν το παίζουν και ξαφνικά φωνάζεις τον “Τίτο”. Σκάει μύτη ένα Τσουπακάμπρα μολυσμένο από μια διασταύρωση Deadite με The Thing και σκορπίζει τα μίζερα εντόσθια των υπόλοιπων μούλικων στις κούνιες και μετά το παιδάκι σου και ο Τίτο κάνουν σχοινάκι με τ’ άντερά τους.

Αυτά για σήμερα, δέχομαι τις ευχαριστίες σας και όσοι το θέλατε μεγαλύτερο, άρθρο είναι ρε σκύλες της λύσσας, όχι το κ@βλί του Μπαρμπα-Θωμά που έλεγα πριν!!

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis

Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Previous Story

“The Color Purple”: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του αγαπημένου μιούζικαλ

Next Story

Ο κινηματογράφος Όπερα επαναλειτουργεί από το Cinobo

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop