Η Disney έβγαλε το “Star Wars: Rogue Squadron” εκτός του προγράμματος της

Η Walt Disney Co έβγαλε την ταινία "Star Wars" με τίτλο "Rogue Squadron" από το πρόγραμμα ταινιών της επόμενης χρονιάς, χωρίς να δώσει κάποια ένδειξη για το πότε η εταιρία θα κυκλοφορήσει μία νέα ταινία για την εισπρακτικά επιτυχημένη σειρά ταινιών διαστημικής περιπέτειας

Date:

Η Walt Disney Co έβγαλε την ταινία “Star Wars” με τίτλο “Rogue Squadron” από το πρόγραμμα ταινιών της επόμενης χρονιάς, χωρίς να δώσει κάποια ένδειξη για το πότε η εταιρία θα κυκλοφορήσει μία νέα ταινία για την εισπρακτικά επιτυχημένη σειρά ταινιών διαστημικής περιπέτειας.

Η ταινία θα ήταν η πρώτη της σειράς “Star Wars” που θα έφτανε στους κινηματογράφους μετά το “The Rise of Skywalker” που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

Το “Rogue Squadron θα σκηνοθετούσε η παραγωγός της ταινίας “Wonder Woman” Πάτι Τζένκινς. Προηγούμενα, η ταινία είχε καθυστερήσει από το 2022, για τον Δεκέμβριο του 2023 εξαιτίας προβλημάτων στον προγραμματισμό της Τζένκινς.

Η εταιρία δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε ένα αίτημα σχολιασμού σχετικά με την αιτία που οδήγησε στην απομάκρυνση της ταινίας από το πρόγραμμα της εταιρίας.

Η Disney έχει προωθήσει αρκετές τηλεοπτικές σειρές “Star Wars” τα τελευταία χρόνια στο κανάλι Disney+ μέσω της υπηρεσίας streaming.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked