Δύο μουσικά βίντεο από τους Behemoth για το νέο τους single “The Deathless Sun”

Καθώς στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Πολωνών Behemoth "Opvs Contra Natvram", το συγκρότημα αποφάσισε τώρα να μας αποκαλύψει άλλο ένα single από τον επερχόμενο δίσκο

Date:

Καθώς στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Πολωνών Behemoth “Opvs Contra Natvram”, το συγκρότημα αποφάσισε τώρα να μας αποκαλύψει άλλο ένα single από τον επερχόμενο δίσκο. Το νέο τραγούδι έχει τίτλο “The Deathless Sun” και για το οποίο οι Πολωνοί κυκλοφόρησαν δύο μουσικά βίντεο.

Ο Nergal δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που παρουσιάζουμε το “The Deathless Sun”, από τον επερχόμενο νέο μας δίσκο. Αυτό το τραγούδι παρουσιάζει πτυχές που πολλοί οπαδοί των Behemoth αγαπούν στη μουσική μας, την άφθονη επιθετικότητα και μελωδία. Αυτή η αντίθεση είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε δύο καταπληκτικά βίντεο για να συνοδεύσουμε την κυκλοφορία του single. Το ένα είναι πολύ σοκαριστικό, τόσο σοκαριστικό που έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα εντελώς νέο βίντεο για να κυκλοφορήσουμε μαζί του! Επιλέξτε προσεκτικά! Όπως πάντα, ανυπομονώ να δω την αντίδρασή σας, Λεγεώνες. Απολαύστε τη διαδρομή!”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked