Δυναμική επιστροφή για τους In Flames με το νέο single “State Of Slow Decay”

Οι Σουηδοί Metallers In Flames ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Nuclear Blast και το γιόρτασαν κυκλοφορόντας ένα μουσικό βίντεο για το νέο single "State Of Slow Decay"

Date:

Οι Σουηδοί Metallers In Flames ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Nuclear Blast και το γιόρτασαν κυκλοφορόντας ένα μουσικό βίντεο για το νέο single “State Of Slow Decay”. Μάλιστα το τραγούδι έχει προκαλέσει ήδη αρκετό ενθουσιασμό στους οπαδούς του συγκροτήματος καθώς θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες των In Flames.

Αναφορικά με το νέο single o Anders Fridén, τραγουδιστής του συγκροτήματος δήλωσε: “Το ‘State Of Slow Decay’ αποτελεί κάτι παραπάνω για εμάς από ένα τραγούδι, είναι μία ηχηρή δήλωση, καθώς περιέχει αυτά για τα οποία έγιναν γνωστοί οι In Flames. Πάντα λειτουργούσαμε χωρίς πίεση από τον έξω κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο τραγούδι.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked