“Devil in Ohio” – Μακριά από μας

Το "Devil in Ohio" είναι μια ευχάριστη σειρά που θα τη δεις για να περάσει η ώρα, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένεις από το πολλά υποσχόμενο trailer της. Τουτέστιν, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες, αλλά μην περιμένεις ότι θα ζητήσεις και το χρόνο που έχασες πίσω.

Date:

Η αλήθεια είναι πως το Netflix δε μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες “θριλεροπαραγωγές” οπότε κάθε φορά που ξεπροβάλλει κάτι καινούριο, είναι λογικό να είμαστε κάπως… διστακτικοί. ‘Αγιες μέρες λοιπόν, πιάσαμε όλοι μια θέση στον καναπέ και κάπου εκεί στα προτεινόμενα ξεπρόβαλλε το νέο πολλά υποσχόμενο “Devil in Ohio”, και λες γεννήθηκε που γεννήθηκε ο Χριστούλης, ας του δώσω μια ευκαιρία.

Αρχικά λοιπόν να αναφέρουμε ότι το “Devil in Ohio” αποτελεί μια σειρά η οποία έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο της Daria Polatin, η οποία βρίσκεται και πίσω από τη δημιουργία της, ενώ κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 και αποτελείται από 8 επεισόδια. Οι αρχικές πληροφορίες θέλουν να πρόκειται για μινι series οπότε δεν υπάρχουν συζητήσεις για δεύτερη σεζόν, άσχετα βέβαια ότι το τέλος αφήνει μια εσανς ότι θα μπορούσε να επακολουθήσει και συνέχεια.

devil in ohio still01

Η θεωρία βέβαια πίσω από το βιβλίο της Polatin, είναι ότι η σειρά είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, αλλά έπειτα από μια σύντομη αναζήτηση θεωρώ ότι απέχει πολύ από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκείνη την περίοδο, άρα πάμε περισσότερο σε μια ιστορία η οποία έχει λίγο από όλα, αγωνία, δράση, εφήβους στα κόκκινα, Α! και σατανιστές!

2314123

Στην αρχή της σειράς λοιπόν συναντάμε τη Mae, η οποία ότι το έχει σκάσει από μια αινιγματική αίρεση η οποία έχει χαράξει στην πλάτη της μια “διακριτική” πεντάλφα, ενώ λίγο αργότερα καταλήγει στο νοσοκομείο. Εκεί θα συναντήσει την μητέρα Τερέζα – ψυχίατρο Dr. Suzanne Mathis, η οποία θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Mae και στην προσπάθεια να της βρεί μια σωστή ανάδοχη οικογένεια, θα την πάρει στο δικό της σπίτι όπου ζει με τον σύζυγο και τις 3 κόρες της. Τα πράγματα θα αρχίσουν να περιπλέκονται όταν η Mae θα αποφασίσει ότι ήρθε για να μείνει, βλέποντας με αντίπαλο μάτι την οικογένεια της, κάτι το οποίο θα την οδηγήσει σε διάφορες πράξεις που δε θα τις αναλύσουμε εδώ γιατί έχω αποφασίσει να σταματήσω τα σποιλερ.

Devil in Ohio Madeleine Arthur

Στο δια ταύτα, το “Devil in Ohio” είναι μια ευχάριστη σειρά που θα τη δεις για να περάσει η ώρα, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένεις από το πολλά υποσχόμενο trailer της. Η Emily Deschanel δίνει τον καλύτερο της εαυτό στον ρόλο της Suzanne Mathis, αλλά σίγουρα το περιβάλλον δεν είναι ικανό για να την πλαισιώσει. Εκεί που περιμένεις να δεις την ατμόσφαιρα της σειράς να εξελίσσεται, καταλήγεις να βλέπεις εφηβικά δράματα τα οποία δεν έχουν ίσως και τόσο μεγάλη σημασία στην ουσιαστική εξέλιξη της ιστορίας. Η Madeleine Arthur στο ρόλο της Mae αποτελεί μια σωστή επιλογή ως προς την “αγγελική” της εμφάνιση, αλλά ίσως θα χρειαζόταν μια πιο δυναμική προσωπικότητα για να μπορέσει να χτίσει το ρόλο που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αθωότητα και τον devil στο Ohio που κρύβει μέσα της.

Τουτέστιν, μην περιμένεις πολλά αλλά μην περιμένεις ότι θα ζητήσεις και το χρόνο που έχασες πίσω. Τίμια σειρά στα πλαίσια της τιμιότητας και όπως λέει και μια ψυχή, αξιόλογη.

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Madonna: Ακυρώθηκε η ταινία για τη ζωή της

Η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της βασίλισσας της...

Ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ κυκλοφόρησε το νέο του single “Here Comes The Sun”

Ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ, τους τελευταίους μήνες...

Πρώτη φορά πρώτα σε πωλήσεις τα βινύλια από το 1986

Τα τελευταία χρόνια η μουσική βιομηχανία προσπαθεί απελπισμένα να...

Το “Avatar: The Way of Water” ξεπέρασε τα 2 δισ. δολάρια σε εισπράξεις σε μόλις 6 εβδομάδες: Το ρεκόρ του Κάμερον

Μετά από μόλις έξι εβδομάδες στους κινηματογράφους, το επιτυχημένο...
Punked