Οι Cradle Of Filth αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “Existence Is Futile”

Αναμονή τέλος καθώς οι Cradle Of Filth ανακοίνωσαν λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο τους άλμπουμ και παράλληλα μας παρουσιάζουν και το πρώτο single του δίσκου. Ο τίτλος της επερχόμενης κυκλοφορίας είναι “Existence Is Futile”, θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει δέκα συνθέσεις, ενώ κάποιες εκδόσεις του άλμπουμ θα έχουν άλλα δύο τραγούδια ως bonus. Επίσης, η μπάντα μας παρουσίασε και ένα νέο μουσικό βίντεο για το single “Crawling King Chaos”.

attachment-cradle-of-filth-2021

Ο Dani Filth δήλωσε: “O νέος μας δίσκος επικεντρώνεται στον υπαρξισμό, τον υπαρξιακό τρόμο και φόβο για το κάθε τι άγνωστο. Το θέμα δεν επηρεάστηκε από την πανδημία, καθώς το είχαμε ολοκληρώσει πριν ξεσπάσει αυτή η κατάσταση, η οποία είναι η κορυφή του παγόβουνου αναφορικά με το που κατευθύνεται ο κόσμος. Υποθέτω πως ο τίτλος πράγματι φαντάζει αρκετά δυσοίωνος”.

Trond Valfar

 

2
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Πέδρο Αλμοδόβαρ: “Δε θέλω να μιμηθώ τη ζωή στις ταινίες μου. Θέλω να την αναπαραστήσω”

Έχει μια ψυχοπαθολογική σχέση με τη μητέρα του και αγαπά τα έντονα χρώματα, ενώ κακοποιήθηκε...

Me And That Man: Nergal και Myrkur ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single “Angel Of Light”

Οι Me And That Man αποτελούν το project, το οποίο μουσικά κινείται ανάμεσα σε  blues...

Νέος Ποινικός Κώδικας: Μοναδική ποινή πλέον η ισόβια κάθειρξη για τα ειδεχθή εγκλήματα

Είναι ξεκάθαρο ότι οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα το 2019 αποδείχθηκαν λανθασμένες, με αποτέλεσμα πολλά...

MUSTS

Punked