Ο Corpsegrinder θεωρεί ότι οι Black Sabbath θα έπρεπε να μοιάζουν εμφανισιακά με τους Kiss

Και ενώ αυτή η γνώμη μπορεί να παραξένεψε αρκετούς, ο Corpsegrinder δήλωσε ότι παραμένει φανατικός θαυμαστής των Sabbath

Date:

Σε μια πρόσφατη δήλωση του ο frontman των Cannibal Corpse δήλωσε ότι θα προτιμούσε τους Black Sabbath ακόμα περισσότερο, αν εκείνοι είχαν την εμφάνιση των Kiss επάνω στη σκηνή. Και ενώ αυτή η γνώμη μπορεί να παραξένεψε αρκετούς, ο Corpsegrinder δήλωσε ότι παραμένει φανατικός θαυμαστής των Sabbath.

Από την άλλη δήλωσε παράλληλα ότι αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον του στους Kiss ήταν περισσότερο η εμφάνιση τους.

Συγκεκριμένα ο  George “Corpsegrinder” Fisher δήλωσε πως: ” Μάλλον όταν ήμουν παιδί, μικρότερος από 10 ετών οι Black Sabbath ήταν το πρώτο συγκρότημα που άκουσα και αναφώνησα wow, καθώς ήταν η πρώτη heavy metal μπάντα που υπήρχε εκείνη την εποχή. Οι γονείς μου άκουγαν τη συγκεκριμένη μουσική και όταν έφτασε στα αυτιά μου σκέφτηκα ότι “αυτή η μουσική ήταν σατανική”. Οι Kiss από την άλλη ήταν περισσότερο Rock n’ Roll, και έμοιαζαν ακριβώς όπως οι Black Sabbath θα έπρεπε να είναι, ειδικά ο Gene Simmons”.

Περισσότερα για τη συγκεκριμένη συνέντευξη του Corpsegrinder στο Chaoszine μπορείς να ακούσεις εδώ:

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked