Με διάθεση “Que te la pongo, que te la pongo, Que te la pongo, te la pongo ya” το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς που θα θέλατε να γιορτάσετε το καρναβάλι αλλά η πανδημία δεν σας το επέτρεψε.

Έτσι, λοιπόν, το Cinemaκιγιάζ που σας προτείνω παρακάτω είναι επηρεασμένο από το Closer του Mike Nichols και την δροσερή εμφάνιση της Natali Portman με τα ροζ καρέ μαλλιά.

Για το χρώμα των μαλλιών σας προτείνω μια μάσκα με χρώμα, ώστε με τα λουσίματα να φύγει. Για το μακιγιάζ σας προτείνω τρία βασικά προϊόντα:

Η συλλεκτική παλέτα σκιών Cool Eyes Palette της Seventeen έχει 6 silky ψυχρές αποχρώσεις σε υφές matte και satin αποτέλεσμα, μπορούν να δημιουργήσουν από απαλά μέχρι εντυπωσιακά βραδινά μακιγιάζ.

Το κρεμώδες ρουζ Creme Cheek Colour στην απόχρωση Canyon παρέχει όμορφο και φυσικό χρώμα στα μάγουλα με ένα απαλό, βελούδινο τελείωμα. Φωτίζει την επιδερμίδα και προσφέρει υγιή όψη.
Το κραγιόν SuperStay Matte Ink στην απόχρωση 175 Ringleader, έχει διάρκεια έως και 16 ώρες με υφή ματ. Διαθέτει ένα μοναδικό πινέλο με σχήμα βέλους για ακριβή εφαρμογή και είναι διαθέσιμο σε μια σειρά σούπερ έντονων αποχρώσεων.

688ce1

Δείτε το τρέϊλερ εδώ:

Closer (2004)

• Directed by Mike Nichols
• Cinematography: Stephen Goldblatt
• Production Design: Tim Hatley
• Costume Design: Ann Roth
• Color Timer: Stephen R. Sheridan

Μαίρη Σταμούλη