7/2/1963: Οι Beatles κυκλοφορούν το πρώτο τους single “Please Please Me”

Date:

To ντεμπούτο single των διάσημων “σκαθαριών” κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου του 1963, από την Vee Jay label. Η Capitol Records και EMI’s United States label έδιναν “μάχη” για να κυκλοφορήσουν το κομμάτι στα US charts, αλλά οι Beatles δε δέχτηκαν. Το “Please Please Me” έχει ψηφηστεί ανάμεσα στα καλύτερα “500 άλμπουμ όλων των εποχών”, ενω αποτελεί το εισιτήριο τους, στην καριέρα που χαράκτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της μουσικής.

Η 50η επέτειος του άλμπουμ εορτάστηκε το 2013 από αρκετούς καλλιτέχνες που έκαναν διασκευές με το διάσημο κομμάτι, ενώ οι Stereophonics έκαναν μια δική τους διασκευή με τίτλο “I Saw Her Standing There”.

Nancy Von X

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked