Οι Backdrop Falls κυκλοφορούν το δεύτερο single “Mona Lisa” από το επερχόμενο άλμπουμ “Fairytales and Fireworks”

Sum 41, Against Me, Πρόσωπο με Πρόσωπο, Hellacopters… Αυτά είναι μερικά από τα συγκροτήματα στα οποία έχει ανοίξει το κουαρτέτο της Βραζιλίας οι Backdrop Falls κατά τη διάρκεια της εξαετούς καριέρας τους και αυτό δίνει μια πολύ καλή επισκόπηση του τι είναι.

Date:

Sum 41, Against Me, Πρόσωπο με Πρόσωπο, Hellacopters… Αυτά είναι μερικά από τα συγκροτήματα στα οποία έχει ανοίξει το κουαρτέτο της Βραζιλίας οι Backdrop Falls κατά τη διάρκεια της εξαετούς καριέρας τους και αυτό δίνει μια πολύ καλή επισκόπηση του τι είναι. Τα πιασάρικα ρεφρέν στα οποία μπορείτε να τραγουδήσετε, τα χοντρά alt-rock riff και οι ειλικρινείς ευαισθησίες της pop punk και punk rock είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ατού της μπάντας και το νέο τους σινγκλ «Mona Lisa» δείχνει ακριβώς αυτό. Ταιριάζει τέλεια στις λίστες αναπαραγωγής σας “Rock This” ή “All New Punk“.

Το τραγούδι είναι μέρος της νέας κυκλοφορίας του άλμπουμ του συγκροτήματος “Fairytales and Fireworks” που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Το κουαρτέτο δημιουργήθηκε το 2016 στην παραλιακή πόλη Fortaleza της Βραζιλίας, μετά τη σύλληψη και δημιουργία του τραγουδιστή/κιθαρίστα/συνθέτη Matheus Collyer. Ξεκινώντας ως στούντιο πρότζεκτ, έγιναν πλήρες συγκρότημα λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP, καθώς άρχισαν να περιοδεύουν την πόλη τους, να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να ανοίγουν για μεγαλύτερες μπάντες στην εθνική σκηνή.

Σχηματισμένο από τους Collyer (κιθάρα/φωνητικά), Rafael Neutral (κιθάρα), Roger Capone (τύμπανα) και Marcelino Oliveira (μπάσο), το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του full length τον Μάιο του 2019, με τίτλο “There’s no such place as home”, το οποίο ήταν διανέμεται παγκοσμίως μέσω 10 διαφορετικών ετικετών.

Το “Mona Lisa” είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες ροής μέσω της Electric Funeral Records:

https://onerpm.link/742454057296

https://open.spotify.com/album/1J5LvZXpDDB2Dk90ZhNHvF

Κωνσταντίνος Χαϊάουι
Κωνσταντίνος Χαϊάουι
I am disinclined to acquiesce to your request....

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked