Οι Αscending Οlympus κυκλοφόρησαν το δεύτερο επίσημο video clip τους από το ντεμπούτο τους “Frontlines”

Οι Αθηναίοι Αscending Οlympus κυκλοφόρησαν το δεύτερο επίσημο video clip τους από το ντεμπούτο τους “Frontlines” σε σκηνοθεσία Bob Katsionis και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τον δίσκο τους στην ολότητά του στις 2 Φεβρουαρίου στο Temple, παρέα με τους Serement, τους Enthroned Serpent και κάποιους guests έκπληξη! Το thrash death metal των Ascending Olympus είναι εδώ και σας καλεί στο mosh pit!

Join the horde!

Frontlines release show: https://www.facebook.com/events/1162755601365165/

Φωτό: Μαρίνα Κωνσταντινίδου


ASCENDING OLYMPUS social media:

YouTube: www.youtube.com/AscendingOlympusOfficial

Facebook: www.facebook.com/AscendingOlympusOfficial

Instagram: www.instagram.com/AscendingOlympusOfficial

Nancy Von X

Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Previous Story

Οι Smashing Pumpkins έλαβαν πάνω από 10.000 αιτήσεις για νέο κιθαρίστα

Next Story

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 15 αγαπημένα τραγούδια των Doors

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop