Συγκινητικά tweets μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς “Arthur”

Η σειρά κινουμένων σχεδίων "Arthur" μετά από 25 σεζόν ολοκληρώθηκε και πολλοί θαυμαστές που μεγάλωσαν με τις περιπέτειες του μυρμηγκοφάγου συντονίστηκαν στο PBS για να δουν το τελευταίο επεισόδιο "All Grown Up".

Date:

Η σειρά κινουμένων σχεδίων “Arthur” μετά από 25 σεζόν ολοκληρώθηκε και πολλοί θαυμαστές που μεγάλωσαν με τις περιπέτειες του μυρμηγκοφάγου συντονίστηκαν στο PBS για να δουν το τελευταίο επεισόδιο “All Grown Up”.

Με τη μακροβιότερη παιδική εκπομπή – διαθέσιμη σε 80 χώρες – τα παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν όλα τις δικές τους αναμνήσεις που αφορούν το ανθρωπόμορφο χαρακτήρα καρτούν. Το τελευταίο επεισόδιο άγγιξε βαθιά τις καρδιές των θαυμαστών, καθώς πολλοί από τους θεατές είναι «όλοι μεγάλοι», βιώνοντας τις πραγματικές ευθύνες που αντιμετωπίζουν τώρα οι χαρακτήρες του Έλγουντ Σίτι.

Αυτό που έκανε το επεισόδιο ακόμα πιο ξεχωριστό ήταν το γεγονός ότι ο πρώτος ηθοποιός φωνής του Άρθουρ – Μάικλ Γιάρμους – επέστρεψε για να δανείσει τη φωνή του στον ενήλικο Άρθουρ και ότι ο βιβλιοθηκάριος που έδωσε στον Άρθουρ το εκπαιδευτικό εικονογραφημένο βιβλίο, το οποίο τον βοηθά να γίνει συγγραφέας γραφικών μυθιστορημάτων, ήταν η φωνή του δημιουργού των βιβλίων «Arthur», Μαρκ Μπράουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα συγκινητικά tweets άρχισαν να πολλαπλασιάζονται με το hashtag «#Arthur25» με προσωπικές ιστορίες που συνδέονται με τον «Arthur» απ’ όλο τον κόσμο.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked