Ο Alice Cooper μισεί την πολιτική

"Δεν μιλάω ποτέ για πολιτική… μισώ την πολιτική. Δεν νομίζω ότι το rock 'n' roll και η πολιτική ανήκουν στο ίδιο κρεβάτι μαζί"

Date:

“Δεν μιλάω ποτέ για πολιτική… μισώ την πολιτική. Δεν νομίζω ότι το rock ‘n’ roll και η πολιτική ανήκουν στο ίδιο κρεβάτι μαζί, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ανήκουν — επειδή έχουμε φωνή και πρέπει να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Αλλά και πάλι, το rock ‘n’ roll πρέπει να είναι αντιπολιτικό, νομίζω” είπε ο βετεράνος της ροκ στο Creative Loafing Tampa Bay.

“Όταν οι γονείς μου άρχιζαν να μιλούν για πολιτική, άνοιγα τους Rolling Stones όσο πιο δυνατά μπορούσα. Δεν θέλω να ακούω για πολιτική και εξακολουθώ να νιώθω έτσι”.

Ο Αμερικανός θρύλος του shock rock αναφερόμενος στις ζωντανές εμφανίσεις του είπε ότι η μουσική του και τα σόου του είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν «διακοπές από το CNN». “Δεν κάνω κήρυγμα εκεί πάνω και δεν χτυπάω κανέναν… δεν πάω ποτέ εκεί και σου λέω ποιον να ψηφίσεις” ανέφερε.

Ο Cooper ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον ακροδεξιό μουσικό Τεντ Νούτζεντ και απάντησε ότι “αντέχει αυτή τη στιγμή” σε ένα πολιτιστικό και πολιτικό τοπίο που χαρακτηρίζεται ολοένα και περισσότερο από την πόλωση.

“Ο Τεντ κι εγώ μεγαλώσαμε μαζί στο Ντιτρόιτ” παρατήρησε ο Alice Cooper τονίζοντας ότι “ήταν πάντα το στόμα που φώναζε με θυμό. Τον βλέπω σαν ιδιαίτερη οντότητα” είπε.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked