Τι έψαξαν οι χρήστες του internet στον τομέα του σεξ περισσότερο τη χρονιά που πέρασε; Aυτές είναι λοιπόν οι πέντε πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που έγιναν στην Google:

Eρώτηση 1: Τί είναι το ghosting; 

Ghosting-landscapeΚαθώς βρισκόμαστε στην εποχή που όλες οι συμπεριφορές στο dating έχουν κι από έναν όρο, οι χρήστες βομβαρδίζονται με αυτούς και μάλλον δεν τους καταλαβαίνουν όλους, με αποτέλεσμα να αναζητούν τις εξηγήσεις τους στο διαδίκτυο.

Η Google έδωσε από τα στατιστικά της την πρώτη θέση στην αναζήτηση του συγκεκριμένου dating trend στο ποσοστό του 41%.

Ερώτηση 2: Αν κάνω σεξ στο πρώτο ραντεβού, τί γνώμη θα σχηματίσει κάποιος για εμένα; 

Καθώς ο κόσμος εκεί έξω ακόμη αναρωτιέται και ανησυχεί για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει σεξ με κάποιον και δεν το αναζητά μέσα του αλλά στη Google, η ερώτηση αυτή βρίσκεται στη δεύτερη θέση και φυσικά εμείς το έχουμε απαντήσει και αυτό καθώς υποψιαστήκαμε ότι θα αποτελούσε μεγάλη απορία.

Μπορείς λοιπόν να διαβάσεις το σχετικό άρθρο για το σεξ στο πρώτο ραντεβού πριν αποφασίσεις τι θα κάνεις.

Το ότι το σεξ είναι πάρα πολύ συχνό στο εργασιακό περιβάλλον είναι γνωστό και πράγματι αποτελεί πραγματικότητα σε πολλά γραφεία: συνάδελφοι κάνουν σχέσεις μεταξύ τους οι οποίες μερικές φορές πάνε καλά αλλά τις περισσότερες πάνε κακά και έχουμε αγγίξει και αυτό το θέμα του fail sex μεταξύ συναδέλφων.

Ερώτηση 4: Τί είναι το breadcrumbing; 

Interstital-480x3202-CoupleΆλλο ένα πολύ κακό dating trend το οποίο δυστυχώς υπάρχει πολύ εκεί έξω και μπορείς να διαβάσεις και σε εμάς εδώ τι σημαίνει να σου πετάνε ψίχουλα σε μια σχέση.

Ερώτηση 5: Tι είναι το gaslighting?

42bfd6f2ed1c217c8ecdd0aba12465a1Να και κάτι που ρωτήσαμε και εμείς τη Google μια και πράγματι δεν γνωρίζαμε και έχουμε την απάντηση για εσάς από τον ειδικό: «Ο όρος gaslighting προέρχεται από την ταινία Gaslight όπου ένας χειραγωγός σύζυγος πείθει τη σύζυγό του να αμφισβητεί συνεχώς τις σκέψεις, τις ενέργειες και τις αναμνήσεις της για να την ελέγξει».

O όρος χρησιμοποιείται πλέον για να δείξει πως μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να ελέγξουν τους άλλους τόσο μέσα στο οικογενειακό τους περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό, το φιλικό κλπ.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleEίχα τόση μυωπία που όταν ξυπνούσα δεν έβλεπα που είναι τα γυαλιά μου: πλέον η όρασή μου αγγίζει το 10/10
Next articleΜέρες covid, season 2
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.