Ένα από τα best sellers προϊόντα του beauty brand CATRICE, το Liquid Camouflage High Coverage Concealer, πρόκειται να αποτελέσει τον κύριο πρωταγωνιστή ενός πολύ ιδιαίτερου έργου προσφοράς και αγάπης: ως μέρος της Συλλεκτικής Συλλογής της CATRICE “Our Heartbeat Project”.

Η CATRICE θα δωρίσει το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης σειράς στους οργανισμούς Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida και Beauty For Life, οι οποίοι στηρίζουν τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες γυναικών από τη Συρία, την Κολομβία και τη Γερμανία.

Η πρωτοβουλία αυτή, σε απόλυτη συνάφεια με το μότο της CATRICE #makeupartistsatheart, έχει σαν σκοπό να προσφέρει στις γυναίκες αυτές την κατάρτιση που χρειάζονται για να εργαστούν ως Make-up Artists ή Nail Artists και, με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους αλλά και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητες.

Tο Liquid Camouflage High Coverage Concealer θα είναι διαθέσιμο σε μια αποκλειστική συσκευασία από τον Ιούνιο μέχρι τον Ιούλιο 2019.

Μοιρασθείτε το: