Drag Queens που μας “κούνησαν” νωρίς το μαντήλι φέυγοντας από το Drag Race

Το RuPaul’s Drag Race είναι ένα ριάλιτι σόου, στο οποίο Drag Queens διαγωνίζονται μεταξύ τους, για να κερδίσουν ένα έπαθλο 100,000$ (από την 4 σεζόν και μετά). Ας δούμε λοιπόν 5 κουίνες που μας άφησαν πολύ νωρίς στη σεζόν τους. Όπως πάντα, το άρθρο είναι αδέκαστο και αμερόληπτο.

Shangela Laquifa Wadley  (Season Δύο, Season Τρία, All-Stars Τρία)

Την είδαμε πρώτη φορά να διαγωνίζεται στη 2η σεζόν το 2010, όπου ήταν και η πρώτη queen που αποχώρησε, μιας και νικήθηκε στο lip-sync for your life από τη Sahara Davenport.

Την ξαναείδαμε να ξεπροβάλει από ένα κουτί σαν δώρο στις φανς της στην επόμενη σεζόν, αφού ο RuPaul αποφάσισε να δώσει στη Shangie μία ακόμα ευκαιρία.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στην 6η θέση και έχασε στο lip-sync for your life από την Alexis Mateo (bam). Μερικά χρόνια μετά, ξαναείδαμε τη Shangela να σκάει μύτη από το μαγικό κουτί της για να διαγωνιστεί ξανά στο All Stars 3, αυτή τη φορά πολύ πιο «μεστωμένη» έχοντας αναπτύξει στο έπακρο τις ικανότητες και τα ταλέντα της (εκτός από το ράψιμο, αχ βρε Σάντζυ!) και βρέθηκε στους φιναλίστ. Δυστυχώς όμως δεν ψηφίστηκε από τις συνδιαγωνιζόμενες της, ώστε να πολεμήσει στον τελικό γύρο για το στέμμα.

Tatianna (Season Δύο, All Stars Δύο)

Πρωτοείδαμε την Tatiannάρα όταν ξεκίνησε η 2η σεζόν του Drag Race, όπου και έφτασε στην 4η θέση όταν ήταν μόνο 21 χρονών.

Έπειτα ξεκινώντας τον Αύγουστο του 2016 η Tatianna προσκαλέστηκε ξανά ώστε να διαγωνιστεί στο 2ο All Stars, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θεατές και τους φανς, σε σημείο να πιστεύουμε όλοι πως ήταν front-runner. Σοκαριστικά όμως, την έβγαλε από τη μέση η Alaska (φτου σου!).

Τρία επεισόδια μετά, το Tatiannάκι μας επέστρεψε στη σεζόν, μόνο και μόνο για να πάρει ξανά πόδι από την Alaska.

Valentina (Season Εννιά)

Η Valentina (που είναι και πολύ Λατίνα) ήταν μια queen της 9ης σεζόν, η οποία έκανε κόσμο να αναστενάξει με την ομορφιά της. Η υπερβολική της όμως αυτοπεποίθηση την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, όταν έχασε εναντίον της Nina Bonina (Κεραφίνα Τζόνσον Χάουαρντ) Brown, επειδή δεν ήξερε τα λόγια του τραγουδιού, στο οποίο θα έκανε lip-sync.

Κάτι το οποίο, προς δέος όλων των θεατών και κριτών προσπάθησε να κρύψει, φορώντας μια μάσκα. Πρώτη φορά η RuPaulα αναγκάστηκε να κόψη lip-sync στη μέση. Ιστορικές στιγμές που τις βλέπεις μόνο με πίτσα, μπύρα και ποπ κορν.

BenDeLaCreme (Season Έξι, All Stars Τρία)

Η BenDeLaCreme, γνωστή και ως “DeLa” και “Η Παναγιά Η BenDeLa”, πρωτοεμφανίστηκε όλο χαρά και τρέλα, στην έκτη σεζόν του Drag Race, όπου και έφτασε στην 5η θέση και ήταν από τις αγαπημένες  queens των φανς!

Όπως και η Shangela, η DeLa προσκλήθηκε για να διαγωνιστεί άλλη μια φορά στο All Stars 3, όπου έφτασε στην 6η θέση επιλέγοντας να διώξει τον εαυτό της από το διαγωνισμό, αφού πρώτα είχε νικήσει την πρόκληση του επεισοδίου.

Αυτό άφησε τους φανς και τη RuPaul με το σαγόνι στα κράσπεδα, επειδή μέχρι εκείνη τη στιγμή φαινόταν πως η DeLa θα κέρδιζε και το στέμμα, μιας και είχε νικήσει 5 προκλήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Eureka O’Hara (Season Εννιά, Season Δέκα)

Η Eureka εμφανίστηκε αρχικά στην ένατη σεζόν του RuPaul’s Drag Race, αλλά δυστυχώς έπρεπε να… πάρει πόδι (χα) επειδή τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της πρόκλησης του δεύτερου επεισοδίου.

Η RuPaul όμως, γεμάτη μεγαλοψυχία και γενναιοδωρία προσέφερε άλλη μία πρόσκληση στην ταλαντούχα Eureka, ώστε να διαγωνιστεί στην επόμενη σεζόν. Κι έτσι, η Eureka πλήρως ανανεωμένη έκανε ένα «ντου» ακόμα στη δέκατη σεζόν του Drag Race, και αυτή τη φορά έφτασε φιναλίστ για το στέμμα.

Ευχάριστε ή δυσάρεστες αυτές ήταν οι ειδήσεις του Drag!

Αδέκαστο Κείμενο: Θάνος Βαρνάβας

Previous Story

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Hotel Ερμού

Next Story

15 50: Το αδιαχώρητο στις εμφανίσεις της ροκ μπάντας σε Αθήνα και Πάτρα

Latest from Blog

Punked
Go toTop