2ο foodathlon από τις 04/11 έως τις 11/11/2018

Date:

Με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που συγκαταλέγεται στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, το foodathlon, καλεί όλους μας, Έλληνες και ξένους, να γνωρίσουμε το ξεχωριστό μονοπάτι εμπειριών που προσφέρει, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα οφέλη που απορρέουν από το συνδυασμό του αθλητισμού, της ισορροπημένης διατροφής, της αειφορίας στη γαστρονομία και στην ευζωία.

Η Truevoyagers, το Sustainable Food Movement in Greece και η Healthyclub, με χαρά παρουσιάζουν το foodathlon, που κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση την εβδομάδα ακριβώς πριν τον Μαραθώνιο από τις 04/11 έως τις 11/11/2018.

Το concept του foodathlon επικεντρώνεται σε 3 βασικούς πυλώνες: Fitness, Nutrition και Wellness, με επίκεντρο την Aειφορία και την Ευζωία (Sustainable Living).

Το foodathlon έχει δημιουργήσει ένα πλήθος δραστηριοτήτων γαστρονομικού και αθλητικού ενδιαφέροντος, όπως: ειδικά σχεδιασμένα μενού 5k, 10k και 42k (εμπνευσμένα από τις διαδρομές του Μαραθωνίου) σε συνεργασία με εστιατόρια της πόλης, special pop-up events (wine pairings, vegan nutrition), εξειδικευμένα workshops (cooking classes, wine tastings, food photography–foodography),πλήθος αθλητικών υπηρεσιών, όπως running tours και bike tours με τη συνοδεία επαγγελματιών trainers, υπηρεσίες wellness σε hammams αλλά και προσφορές για διαμονή σε επώνυμα ξενοδοχεία.

Το foodathlon να πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίζεται από γνωστά ονόματα της αγοράς, όπως η Eurobank, η Coco-mat Hotels, η Coco-mat.Bike, η Apivita, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός People’s Trust, η Revolut, το Live in Athens Short Stay Apartments και το Al Hammam Traditional Baths.

Με το foodathlon, η λογική του ευ-αγωνίζεσθαι συνδυάζεται πλέον και με την ευζωία, και βρίσκει διέξοδο μέσα από τις επιμέρους δράσεις που το απαρτίζουν.

Ελάτε κι εσείς στον κόσμο του foodathlon από τις 04/11 έως τις 11/11/2018 και ζήστε μία από τις πολυάριθμες εμπειρίες μιας ξεχωριστής πρωτοβουλίας, που συνδυάζει για πρώτη φορά τον πολιτισμό, τη γεύση και την αειφόρο ανάπτυξη, και τοποθετεί την Ελλάδα για άλλη μια φορά δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη.

Website> www.thefoodathlon.com  Facebook> www.facebook.com/foodathlon Instagram> @thefoodathlon Hashtag> #foodathlon

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked