12 χρόνια χωρίς τον μεγάλο Ronnie James Dio

Πέρα από τα ξεχωριστά και ιδιαίτερα φωνητικά του, o Dio παραμένει μια από τις πιο ξεχωριστές dark περσόνες του χέβι μέταλ, ο οποίος έκανε διάσημη την κλασσική χειρονομία "devil horn". Dio Forever λοιπόν!

Date:

Σαν σήμερα το 2010 έφυγε από τη ζωή η εμβληματική φωνή της χέβι μέταλ, Ronnie James Dio. Ο τραγουδιστής των Black Sabbath που αντικατέστησε τον Ozzy το 1979, είχε μια χαρισματική ξεχωριστή φωνή που μέχρι και σήμερα παραμένει αναντικατάστατη.

Πέρα από τα ξεχωριστά και ιδιαίτερα φωνητικά του, o Dio παραμένει μια από τις πιο ξεχωριστές dark περσόνες του χέβι μέταλ, ο οποίος έκανε διάσημη την κλασσική χειρονομία “devil horn”. Dio Forever λοιπόν και πάμε να θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του:

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked