Το κόμικ του Keanu Reeves “BRZRKR” γίνεται σειρά anime και ταινία δράσης

Πρίν από ένα χρόνο ο Keanu Reeves  κυκλοφόρησε το δικό του πρότζεκτ κόμικ BRZRKR, για έναν αθάνατο πολεμιστή, που είναι μισός θνητός και μισός θεός.

Τώρα, το Netflix ανακοίνωσε ότι προσαρμόζει το κόμικ σε ταινία ζωντανής δράσης και μια σειρά anime.

brzrkrΤα νέα ανακοινώθηκαν από το Netflix μέσω Twitter, το οποίο αποκάλυψε ότι ο Κιάνου Ριβς θα είναι παραγωγός και θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, αλλά και θα δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα του στη διασκευή για την anime σειρά.

Ενώ η πλοκή δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, το κόμικ ακολουθεί τον Berzerker, έναν αθάνατο πολεμιστή που αρχίζει να εργάζεται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να δώσει μάχες που θεωρούνται πολύ βίαιες και πολύ επικίνδυνες για οποιονδήποτε άλλο.

Previous Story

Motorhead: Οι στάχτες του Lemmy μοιράστηκαν μέσα σε σφαίρες στους κοντινούς του φίλους

Next Story

Γκρέκο Μασκαρά…

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop