Σειρά μακιγιάζ εμπνευσμένη από το “Star Wars”

H Pat McGrath λάνσαρε τη σειρά μακιγιάζ “ Star Wars The Rise of Skywalker”.

Η Βρετανίδα γκουρού του μακιγιάζ, η οποία ανακηρύχθηκε η σημαντικότερη make up artist στον κόσμο από το περιοδικό Vogue δημιούργησε τη δική της συλλογή για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας ταινίας Star Wars «The Rise of Skywalker».

“Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Disney που αποτελεί έναν ύμνο στη διαγαλαξιακή ομορφιά του “ Star Wars: The Rise of Skywalker””, ανέφερε η Pat McGrath.

“Οι χαρακτήρες των ταινιών” Star Wars “έχουν ενσωματωθεί στην κουλτούρα μας με τέτοιο τρόπο, ώστε είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν κόσμο χωρίς αυτούς! Όποιος με ακολουθεί στο στα social media ξέρει ότι έχω εμμονή με τα Star Wars. Με την επαναστατική ομορφιά της πριγκίπισσας Λέια και τη χρυσή γοητεία του C-3PO” σημείωσε.

Previous Story

Ο Martin Scorsese “δεν ήθελε να εμπλακεί με τον Joker”

Next Story

«Η ουλή της Βηθλεέμ»: Έργο του Banksy

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop