Πότε επιστρέφουν οι αγαπημένες μας σειρές; #Part 2

NCIS: New Orleans (25 Σεπτεμβρίου, CBS)

ncis_new_orleans_ratings_may_10_16

Αλλο ένα παρακλάδι στον βασικό κορμό του NCIS, αυτή τη φορά χωροθετημένο στη Λουιζιάνα, επιστρέφει για 5η σεζόν με τον Πράκτορα Πράιντ να χαροπαλεύει στην εντατική και την εισαγωγή της Νέκαρ Ζάντεγκαν (“Girlfriend’s Guide to Divorce”) στο cast.

The Flash (9 Οκτωβρίου, The CW)

the_flash_season_4_finale_poster_1111257_1280x0

Ενα κοινό χαρακτηριστικό των σειρών της DC είναι ο διαφορετικός κακός σε κάθε σεζόν, και ο “Flash” δεν αποτελεί εξαίρεση. Η 5η σεζόν θα περιλαμβάνει τον Κρις Κλέιν (“American Pie”) στο ρόλο ενός καθημερινού εργαζόμενου άντρα που έχει προσωπικούς λόγους να αφανίσει τους λεγόμενους ‘metahumans’, έναν-έναν.

Black Lightning (9 Οκτωβρίου, The CW)

blk106b_0344b_copy_h_2018Αλλο ένα hit της τηλεοπτικής DC επιστρέφει για 2η σεζόν με τον Μάρβιν Τζόουνς να παραμένει στο cast αφού ο Τομπάιας ήταν ένας κακός που το κοινό λάτρεψε, ενώ έμφαση θα δοθεί στον χαρακτήρα της Τζένιφερ καθώς δεν θα αγκαλιάσει τόσο εύκολα τις υπερδυνάμεις της όσο η Ανίσα στην πρώτη σεζόν.

The Gifted (25 Σεπτεμβρίου, Fox)

landscape_1506880747_gifted_s1_11x17_f1_hires1Στη 2η σεζόν της σειράς που προέρχεται από το σύμπαν των X-Men, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα γύρω από το συμβάν της 15ης Ιουλίου που οδήγησε σε ένα βαθιά αρνητικό αίσθημα για τους μεταλλαγμένους, ενώ στο cast μπαίνει η Γκρέις Μπάιερς, που παραμένει στο δίκτυο μετά την αποχώρησή της από το “Empire”.

Lethal Weapon (25 Σεπτεμβρίου, Fox)

lethalweapon

Η απόφαση του στούντιο να διακόψει το συμβόλαιο του Κλέιν Κρόφορντ, ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών της σειράς, οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου χαρακτήρα για την 3η σεζόν, που θα υποδυθεί ο Σον Γουίλιαμ Σκοτ (“American Pie”).

This Is Us (25 Σεπτεμβρίου, NBC)

landscape_1517314166_this_is_us_s2

Μπορεί στο περσινό φινάλε να λύθηκαν κάποιες βασικές απορίες, αλλά δημιουργήθηκαν άλλες τόσες, και η σειρά επιστρέφει για 3η σεζόν για να τις απαντήσει. Κατ’ αρχάς, η Μπεθ είναι ζωντανή, το ξεκαθαρίζουμε. Ο Τζακ πάλι όχι, αν και θα βλέπουμε παράλληλα την περίοδο που πολέμησε στο Βιτενάμ,, ενώ στη σειρά μπαίνει ο αδερφός του, τον οποίο θα υποδυθεί ο Μάικλ Ανγκαράνο (“Will and Grace”).

The Goldbergs (26 Σεπτεμβρίου, ABC)

the_goldbergs

Τα παιδικά χρόνια του δημιουργού της σειράς Ανταμ Γκόλντμπεργκ με φόντο τη δεκαετία του ’80 επιστρέφουν για 6η σεζόν, σε μια πρεμιέρα που αποδίδει φόρο τιμής στην ταινία “Sixteen Candles”, όπως έχει γίνει και σε προηγούμενες σεζόν με άλλες κλασικές ταινίες της δεκαετίας.

American Housewife (26 Σεπτεμβρίου, ABC)

1200x627_Q80_64c1365c05683c882e83108c0f53994d

Μία μέση αμερικανίδα μητέρα προσπαθεί να αποδείξει την ικανότητά της σε σχέση με τις τέλειες πάμπλουτες οικογένειες της συνοικίας της, για 3η σεζόν.

Modern Family (26 Σεπτεμβρίου, ABC)

intro

Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, η μακροβιότερη κωμωδία του ABC φτάνει μάλλον στο τέλος της με τη 10η σεζόν, με τους δημιουργούς να συζητούν για ένα φινάλε ανάλογο με αυτό του “Frasier”, δηλαδή γάμος, θάνατος και γέννα.

SEAL Team (3 Οκτωβρίου, CBS)

CBS_SEAL_TEAM_113_IMAGE_NO_LOGO_thumb_MasterΗ περιπετειώδης σειρά που ακολουθεί επίλεκτη στρατιωτική ομάδα σε επικίνδυνες αποστολές ανά την υφήλιο, πήρε θετικές κριτικές και ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και επιστρέφει για 2η σεζόν.

Criminal Minds (3 Οκτωβρίου, CBS)

CBS_CRIMINAL_MINDS_1312_IMAGE_NO_LOGO_thumb_Master

Η σειρά που κατάφερε να κάνει τη διαφορά, καθώς είχε την πρωτοτυπία να ασχοληθεί με την ψυχοσύνθεση του εκάστοτε εγκληματία και όχι τόσο με ανατριχιαστικές εικόνες της δολοφονίας που έχει διαπράξει, επιστρέφει για 14η σεζόν.

Riverdale (10 Οκτωβρίου, The CW)

7b1bc4e1b3dd114d14c9fd0e4f97074f711636e8

Η σειρά που ζωντάνεψε τα κόμικ του Archie στη μικρή οθόνη, επιστρέφει για 3η σεζόν, με τον Αρτσι να οδηγείται στη φυλακή μετά τις κατηγορίες για τη δολοφονία της Κάσιντι ενώ στη σειρά μπαίνει η μητέρα του Τζάγκχεντ, που φημολογείται ότι θα την υποδυθεί η Χόλι Μαρί Κομπς (“Charmed”).

Empire (26 Σεπτεμβρίου, Fox)

empire_season_4

Με τον καινούριο showrunner Μπρετ Μαχόνι και τα υψηλά νούμερα που φέρνει η σειρά, ανανεώθηκε για 5η σεζόν και «θα είναι σκέτη τρέλα!» όπως δηλώνει το trailer. Το εκπληκτικό cast με επικεφαλείς τον Τέρενς Χάουαρντ και την Ταράτζι Π. Χένσον δίνει τρομερές ερμηνείες στη σειρά που περιγράφει την ‘αυτοκρατορία’ της μουσικής χιπ χοπ βιομηχανίας.

Star (26 Σεπτεμβρίου, Fox)

STAR_FOX_TV_series_1368x506

Το αδερφάκι του “Empire” από τον παραγωγό Λι Ντάνιελς ακολουθεί την πορεία νεαρών ταλαντούχων τραγουδιστριών που φιλοδοξούν να πετύχουν στην αμείλικτη μουσική βιομηχανία. Με ένα πολυπληθές cast και guests διάσημων τραγουδιστών, η σειρά ξεκινά την 3η σεζόν προβολής της.

Ορέστης Μαλτέζος

Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να γράφω ταινίες στο βίντεο, και παρότι άλλαξε η τεχνολογία, το χούι του συλλέκτη ταινιών έμεινε αναλλοίωτο. Με λένε Ορέστη Μαλτέζο, είμαι σκηνοθέτης, και ο κινηματογράφος είναι ο δεύτερος έρωτας της ζωής μου. Γιατί ακόμα κι αν η μέρα σου είναι σκατά, μπορείς να δεις μια ταινία με κάποιον που η μέρα του είναι πολύ χειρότερη.

Previous Story

Pier Paolo Pasolini, ο μεγάλος αιρετικός: 17 φιλμ του σπουδαίου δημιουργού σε νέες κόπιες στην Ταινιοθήκη

Next Story

10 κανόνες του Drag Race που άλλαξαν και μας “άλλαξαν” τα φώτα

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop